Libnet.ro
UNICEF

10:31

VIDEO Prima inaugurare de autostrada din 2019. CNAIR anunta ca a deschis lotul 4 Lugoj-Deva

Adevărul Adevărul,
VIDEO Prima inaugurare de autostrada din 2019. CNAIR anunta ca a deschis lotul 4 Lugoj-Deva

Compania Nationala de Autostrazi a inaugurat primii kilometri de autostrada din 2019. Lotul 4 lung de 22 de kilometri al Autostrazii Lugoj-Deva a fost deschis circulatiei, miercuri. continuă pe Adevărul

Ungaria, Romania si Polonia, tarile UE cu cel mai semnificativ avans al economiei in trimestrul doi din 2019

Ungaria, Romania si Polonia au inregistrat cel mai semnificativ avans al economiei din Uniunea Europeana in trimestrul doi din 2019, comparativ cu perioada similara din 2018, arata datele preliminare publicate de Eurostat.

IN PRIMA JUMATATE A ANULUI 2019 Grupul City Grill a inregistrat afaceri de 90 milioane lei

Grupul de restaurante de pe piata locala, City Grill, a incheiat prima jumatate a anului 2019 in crestere, inregistrand o cifra de afaceri de 90 milioa-ne de lei 19 milioane de euro). Atitudinea pozitiva de consum a clientilor a dus la o crestere de 10% a bonului mediu, iar pana la finalul anului grupul estimeaza atingerea pragului de 5 milioane de clienti, potrivit companiei.

Teodorovici: Prima rectificare bugetara pe 2019 este pozitiva

Prima rectificare bugetara pe 2019 este una pozitiva, iar depasirea tintei asumate de deficit bugeta.

Aeroportul din Hong Kong anunta ca a obtinut un ordin de interdictie impotriva protestatarilor

Aeroportul din Hong Kong a anuntat miercuri ca a obtinut un ordin de interdictie interimar pentru a-i impiedica pe protestatari sa-i afecteze operatiunile, dupa ciocnirile violente din cursul noptii dintre politie si demonstrantii pro-democratie, relateaza dpa si Reuters, citate de Agerpres. Autoritatea aeroportuara din Hong Kong a anuntat intr-un comunicat ca a obtinut un ordin pentru restrictionarea persoanelor de la a impiedica sau a se amesteca in mod ilegal si cu buna stiinta in utilizarea adecvata a aeroportului.

VIDEO Botezul unui copil din Rusia s-a incheiat cu o plangere la Politie, dupa ce preotul a scufundat cu violenta bebelusul in cristelnita

Mama unui copil de un an a mers la politie dupa un botez la Biserica Marienburg din Gatchina, dupa ce bebelusul s-a ales cu mai multe leziuni si vanatai, potrivit Stirile ProTV Chisinau. Preotul a fost suspendat pentru un an de zile dupa ce o inregistrare video arata ca acesta scufunda cu violenta bebelusul in cristelnita.

DATE IEA PENTRU PRIMELE SASE LUNI DIN 2019: Cererea globala de petrol, in cel mai lent ritm de crestere de dupa 2008

Cererea globala de petrol a inregis-trat, in primul semestru din acest an, cel mai lent ritm de crestere incepand de la criza financiara din 2008, pe fondul sporirii semnelor de scadere a activitatii economice pe plan global si al escaladarii tensiunilor comerciale dintre SUA si China, se arata intr-un raport publicat, vineri, de Agentia Internationala a Energiei IEA), transmite Reuters, citata de Agerpres.

VIDEO 43 de kilometri de autostrada sunt aproape de deschidere. Cum arata acum loturile 3 si 4 de pe A1 Lugoj - Deva

Compania de Autostrazi desfasoara incepand de luni receptia lucrarilor pentru Loturile 3 si 4 ale autostrazii A1 Lugoj - Deva. Cei 43 de kilometri de autostrada, a caror lucrari au inceput de aproape sase ani, sunt aproape gata si ar putea fi deschise circulatiei zilele acestea. Odata deschise cele doua loturi, soferii vor avea autostrada continua de la Sibiu la granita de vest Nadlac) cu exceptia unei gauri de 13 km unde vor trebui construite niste tuneluri.

Deficitul de cont curent a crescut cu 38,15% in primele sase luni din 2019

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 5,135 miliarde de euro, in primele sa.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )