Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO Primar de provincie sustinut de doua vedete ale rock-ului mondial. Ce mesaj i-a transmis primul solist al ACDC

Adevărul Adevărul,
VIDEO Primar de provincie sustinut de doua vedete ale rock-ului mondial. Ce mesaj i-a transmis primul solist al ACDC

Primar al comunei argesene Corbi din 2012, si candidat la presedintia Consiliului Judetean Arges, Virgil Baciu este, probabil, singurul candidat din tara sustinut de doua vedete ale rock-ului mondial: Dave Evans, primul solist si fondator al trupei ACDC, si David Reece, fost solist al trupelor Accept si Bonfire. continuă pe Adevărul

Dezinformarea si extremismul, doua fete ale aceleiasi monede De ce primesc informatiile false mai multe like-uri decat cele oficiale?

Un studiu realizat de grupul Avaaz, care lupta pentru drepturile omului, arata ca in ciuda actiunilor tot mai frecvente ale Facebook de stergere a unor conturi false si in ciuda opririi distribuirii unor informatii false, platforma de socializare actioneaza ca un vector pentru cei care cred in conspiratii. S-a ajuns chiar in situatia in care paginile de fake-news sa fie mai vizualizate decat cele ale institutiilor oficiale de sanatate. Am incercat sa aflam de la Nicolae Tibrigan, expert al Laboratorului pentru Analiza Razboiului Informational si Comunicare Strategica LARICS), cum poate fi explicat succesul extraordinar de care se bucura tot mai mult informatiile false si cum putem lupta impotriva lor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )