Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIDEO Primarul ai carui sustinatori spuneau despre Iohannis ca nu e din rasa noastra a fost racolat de PNL

Adevărul Adevărul,
VIDEO Primarul ai carui sustinatori spuneau despre Iohannis ca nu e din rasa noastra a fost racolat de PNL

Un primar PSD, ai carui oameni spuneau in campania de la alegerile prezidentiale ca voteaza cu Dancila pentru ca Iohannis nu e roman, nu e din rasa noastra, va candida acum din partea PNL. in trecut, fiica primarului, o fosta fata de la pagina 5, a fost condamnata pentru ca a condus bauta masina primariei. continuă pe Adevărul

Dezvaluiri-soc despre mafia din Politie. A gasit o coroana mortuara pe masina si un bilet pe care scria...

Dezvaluiri incredibile despre mafia din Politie ies la iveala! Deputata Adriana Saftoiu scrie pe o retea sociala despre drama traita de o politista sub acoperire. Saftoiu spune ca politista a fost tradata de sefii ei directi care stiau despre operatiune.

VIDEO Primarul orasului Portland, dupa ce un grup de protestatari a incercat sa incendieze sediul politiei: Vreti sa ucideti oameni

Primarul orasului Portland Ted Wheeler a condamnat joi acte intentionate, planuite de violenta asupra oamenilor dupa ce un grup format intre 200 si 300 de protestatari au baricadat sediul politiei in care se aflau peste 20 de ofiteri de politie si angajati si au incercat sa-i dea foc.

DAN BARNA: Dosarul 10 august, un fel de cartof fierbinte. inca nu stim adevarul despre interventia din acea zi

Fiecare zi in care adevarul despre dosarul and 10 august and ramane ascuns e o zi pierduta pentru onoarea statului roman, apreciaza presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, transmite Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )