Libnet.ro
UNICEF

11:30

VIDEO Ce pronostic are Ion Tiriac pentru Simona Halep, la Australian Open

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ce pronostic are Ion Tiriac pentru Simona Halep, la Australian Open

Simona Halep a suferit o accidentare in urma meciului disputat cu australianca Destanee Aiava in primul tur de la Australian Open. Ion Tiriac este de parere ca jucatoarea noastra va ajunge in finala daca o sa reziste meciului programat joi dimineata, de la ora 10. 00, cu Eugenie Bouchard din Canada. continuă pe Adevărul

COSMAR pentru Simona Halep! Si-a sucit glezna! AFLA care este starea sportivei

Simona Halep a avut parte de o accidentare de cosmar in primul tur la Australian Open, exact cand revenise puternic in jocul cu Destanee Aiava. De la 2-5, romanca a castigat setul la.

Ion Tiriac a explicat cine este de vina pentru accidentarea Simonei Halep. Pe mine ma ingrijoreaza altceva!

Simona Halep a avut parte de o accidentare urita in primul meci de la Australian Open, disputat cu australianca Destanee Aiava.

SIMONA HALEP-DESTANEE AIAVA ONLINE STREAM LIVE EUROSPORT. Debut cu emotii pentru Halep VIDEO

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a confirmat discutiile cu mai multe companii pentru statutul de sponsor de echipament al.

Medicii au stabilit diagnosticul: Simona Halep are entorsa de gradul 1, in urma accidentarii suferite la Australian Open 2018

Simona Halep are entorsa de gradul 1 cu intindere usoara a fibrelor ligamentului de la glezna stanga, in urma accidentarii suferite in meciul castigat in fata australiencei Dest.

Ion Tiriac a adus un nou exemplar in colectia de automobile - Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet

Un model Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet va fi expus in cadrul galeriei Tiriac Collection, incepand cu luna ianuarie 2018. Acesta este primul Maybach din colectia domnului Ion Tiriac prezentat publicului larg.

VIDEO Simona Halep dezvaluie ce a simtit in momentul accidentarii si vorbeste despre decizia pe care trebuie sa o ia maine dimineata

Simona Halep a avut un moment extrem de dificil in meciul cu Destanee Aiava, in setul secund cand glezna stanga i-a cedat.

VIDEO Australian Open: Simona Halep vs Destanee Aiava 7-6 (5), 6-1/ Bariera turului intai, depasita - Emotiile vin insa de la glezna

Simona Halep a depasit bariera imaginara a primului tur de la Australian Open dupa trei ani de asteptari), insa nu fara emotii. Practicand un tenis neconvingator, numarul 1 WTA a fost intr-o situatie critica in primul set a fost condusa cu 5-2), dar si-a revenit la timp si s-a impus in tiebreak a salvat doua mingi de set). La 2-0 in mansa a doua, Simona a suferit o accidentare greu de privit pe reluari) la glezna piciorului stang si ramane de vazut care va fi factura pe care o va plati dupa acest incident. Sunt putin ingrijorata, am avut multe probleme la glezna de-a lungul timpului. Trebuie sa vad cum pot sa ma recuperez, a spus Halep la finalul meciului cu Destanee Aiava 193 WTA, wild-card). Partida de pe Rod Laver Arena a durat o ora si 51 de minute. In turul doi, pe Simona o asteapta deja Eugenie Bouchard.

VIDEO Corespondenta de la Melbourne - Simona Halep, la primul turneu cu doi antrenori. Cum isi impart Darren Cahill si Andrei Pavel atributiile legate de ea

Simona Halep va debuta marti la Australian Open, primul Grand Slam al anului 2018, dar si primul turneu in care este pregatita de doi antrenori cu acte in regula.

Simona Halep a primit DIAGNOSTICUL. Ce au SFATUIT-O medicii

Simona Halep a fost sfatuita ce ortopezi sa poarte fasa ghipsata sau o orteza pentru entorsa de gradul 1 de care sufera. Tenismena are o usoara intindere a fibrelor ligamentului de la glezna.

Motivul pentru care Halep e numarul unu mondial (video)

Multi inca se intreaba cum de a ajuns Simona Halep pe primul loc in clasamentul mondial WTA si mai ales de ce a ajuns sa domine tenisul feminin cu o constanta dovedita in primul rand de cifrele ultimilor ani.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )