Libnet.ro
UNICEF

15:17

VIDEO Proteste n Budapesta, fata de legea sclaviei, adoptata miercuri de Parlament

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Proteste n Budapesta, fata de legea sclaviei, adoptata miercuri de Parlament

Mai multe persoane protesteaza miercuri in Budapesta fata de legea care majoreaza semnificativ volumul de ore suplimentare la care pot recurge angajatorii, adoptata de Parlament cu cateva ore mai devreme. continuă pe Hotnews

VIDEO Proteste n Budapesta, fata de legea sclaviei, adoptata miercuri de Parlament / Protestele se ntind n tara / Orban, demisia!

Mii de persoane protesteaza miercuri in Budapesta fata de legea care majoreaza semnificativ volumul de ore suplimentare la care pot recurge angajatorii, adoptata de Parlament cu cateva ore mai devreme. Demonstrantii, apartinand diferitelor sindicate, flutura drapelele Ungariei si ale Uniunii Europene si canta tara libera. Mai multi protestatari s-au asezat in genunchi pentru a simboliza ca sunt sclavi si au scandat Orban, demisia. UPDATE 00:02 Proteste au loc si in alte orase din Ungaria cum ar fi la Debrecen.

VIDEO Proteste n Budapesta, fata de legea sclaviei, adoptata miercuri de Parlament / Orban, demisia!

Mii de persoane au protestat in Budapesta fata de legea care majoreaza semnificativ volumul de ore suplimentare la care pot recurge angajatorii, adoptata de Parlament cu cateva ore mai devreme. Demonstrantii, apartinand diferitelor sindicate, au fluturat drapelele Ungariei si ale Uniunii Europene si au scandat Tradatorii, tradatorii si Orban va ajunge in iad. Acestia s-au confruntat cu sute de politisti care se aflau pe treptele cladirii Parlamentului.

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1945 seconds )