Libnet.ro
UNICEF

17:45

Video Proteste violente n cea mai saraca tara din emisfera vestica, Haiti

Hotnews Hotnews,
 Video Proteste violente n cea mai saraca tara din emisfera vestica, Haiti

Protestatarii din Haiti cer demisia presedintelui Jovenel Moise pentru esecul in gestionarea problemei coruptiei. Dupa luni de proteste, opozitia din tara cea mai saraca din Emisfera Vestica reuseste sa se mobilizeze pentru oferirea unei alternative, transmite DW. continuă pe Hotnews

NASA publica imagini incredibile! Cum arata cea mai noua insula din lume - VIDEO

Cercetatori de la NASA si alte organizatii au debarcat pe cea mai noua insula din lume, aparuta in Pacific, langa Tonga, in urma cu doar trei ani. Insula, de natura vulcanica, este acoperita cu un mal.

VIDEO Documentar despre cea mai titrata familie din motorsportul romanesc. Pascota, patru generatii de campioni

Realizat de Marius Dobrescu, documentarul care prezinta performantele sportive ale componentilor familiei Pascota, de la prima generatie - Ioan Ilie si pana la cea de-a patra - Patrick.

Baschet: New York Knicks ramne cea mai valoroasa echipa din NBA, fiind cotata la patru miliarde de dolari

New York Knicks ramane cea mai valoroasa franciza din campionatul profesionist nord-american de baschet NBA), cu patru miliarde de dolari 3,5 miliarde euro), in ciuda rezultatelor sportive catastrofale, potrivit studiului anual dat publicitatii miercuri de revista economica Forbes, informeaza AFP.

Baschet: New York Knicks ramne cea mai valoroasa echipa din NBA, fiind cotata la 4 miliarde de dolari

New York Knicks ramane cea mai valoroasa franciza din campionatul profesionist nord-american de baschet NBA), cu patru miliarde de dolari 3,5 miliarde euro), in ciuda rezultatelor sportive catastrofale, potrivit studiului anual dat publicitatii miercuri de revista economica Forbes, informeaza AFP.

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

Cea mai iubita masina din Romania revine in prim plan! Dacia 1300 pare ca vinul! Cu cat e mai veche, cu atat devine mai valoroasa. Recent, un proprietar a scos la vanzare un exemplar pe care cere fabuloasa.

NBA: LeBron, cea mai dura nfrngere din cariera - A ajuns nsa la bariera celor 32.000 de puncte

LeBron James a suferit, marti, cea mai dura infrangere din cariera sa in NBA, echipa Los Angeles Lakers fiind invinsa la 42 de puncte diferenta de Indiana Pacers 136-94), relateaza Reuters.

Super Bowl 2019 - Cea mai scazuta audienta din ultimii 11 ani

Super Bowl, finala campionatului de fotbal american, a inregistrat cea mai scazuta audienta din ultimii 11 ani.

PERFORMANTA ULUITOARE a laserului de la Magurele: A atins CEA MAI MARE PUTERE din lume

Laserul de la Magurele a reusit o performanta incredibila: a atins cea mai mare putere in lume la acest moment! Sistemul a fost testat cu succes la 7 PetaWatts PW), iar pana in iunie obiectivul este sa.

Cea mai mare banca din Ungaria intentioneaza sa cumpere pachetul majoritar al Mobiasbanca

OTP Bank Group cea mai mare institutie bancara din Ungaria si a treia din Europa Centrala si de Est, intentioneaza sa vina cu investitii in Republica Moldova. in acest sens, a fost incheiat un acord cu Societe Generale cu privire la achizitionarea pachetului de actiuni majoritar al Mobiasbanca Groupe Societe Generale SA.

Ea e cea mai sexy deputata din Brazilia. A atras atentia chiar de la prima aparitie in forul legislativ! Cum arata de la gat in jos

O deputata aleasa pentru prima data in parlamentul brazilian a reusit sa atraga atentia chiar de la prima aparitie in forul legislativ. Pentru depunerea juramantului, Ana Paula da Silva a ales o tinuta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2064 seconds )