Libnet.ro
UNICEF

20:00

VIDEO A pus Boris Johnson piciorul pe masa de la Palatul Elysee? Presa franceza relateaza o atmosfera destinsa, de gluma, si nu un gest ofensator al premierului britanic

Hotnews Hotnews,
 VIDEO A pus Boris Johnson piciorul pe masa de la Palatul Elysee? Presa franceza relateaza o atmosfera destinsa, de gluma, si nu un gest ofensator al premierului britanic

Fotografia lui Boris Johnson cu piciorul asezat pe o masuta, in timpul intalnirii cu presedintele francez Emmanuel Macron, a facut inconjurul lumii, dar de aceasta data ar putea sa nu fie vorba de una dintre gafele celebre ale proaspatului premier britanic. Si BBC noteaza ca cei care au trecut la acuzatii s-ar putea sa fi sarit la concluzii de aceasta data. continuă pe Hotnews

Boris Johnson se simte ca acasa la Palatul elysee si-si pune piciorul pe masa sub privirile lui Macron

Boris Johnson a parut extrem de destins in timpul intalnirii sale cu Emmanuel Macron la Palatul elysee, unde noul premier britanic si-a pus picioru pe o masa, relateaza Reuters.

BORIS JOHNSON, DESPRE ACORDUL BREXITULUI: Avem suficient timp sa gasim o solutie pentru frontiera irlandeza

Este inca posibil sa se ajunga la un acord al Brexitului pana la 31 octombrie si exista suficient timp sa se gaseasca o solutie la problema frontierei irlandeze, a declarat joi noul premier britanic Boris Johnson, primit la Palatul Elysee de catre seful statului francez Emmanuel Macron, relateaza Reuters.

Johnson s-a simtit la Palatul Elysee ca acasa, cu piciorul pe masa

Chiar daca lui Boris Johnson i-a trebuit o luna pana la prima sa vizita in strainatate ca premier, l.

Umilinta pentru noul premier britanic: Iubita lui Boris Johnson a primit interdictie de a intra in SUA

Boris Johnson este pus intr-o situatie extrem de stanjenitoare la mai putin de o luna de cand a fost numit premier al Marii Britanii. Iubita acestuia, Carrie Symonds, nu mai poate intra in Statele.

Boris Johnson spune ca Marea Britanie ii va trimite inapoi pe migrantii care trec ilegal Canalul Manecii

Marea Britanie ii va trimite inapoi pe migrantii care incearca sa traverseze ilegal Canalul Manecii dinspre Franta, a declarat vineri premierul britanic Boris Johnson, potrivit Reuters.

Boris Johnson, in turneu la Berlin si Paris pentru a-si prezenta viziunea despre Brexit

Premierul britanic Boris Johnson incepe miercuri un maraton diplomatic, la Berlin, Paris si Biarritz, pentru summitul G7, acesta fiind primul sau turneu in strainatate de la preluarea mandatului, la 24 iulie. Angela Merkel i-a transmis deja ca acordul cu privire la Brexit nu mai poate fi negociat, asa cum isi doreste cu ardoare.

Boris Johnson va avea o intalnire oficiala cu Angela Merkel

Prim-ministrul britanic Boris Johnson va avea miercuri o intalnire oficiala cu cancelarul german Angela Merkel, pentru a discuta despre schimbarea prevederilor acordului de iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana, scrie Mediafax, citand BBC.

Boris Johnson propune inlocuirea clauzei de backstop

Boris Johnson, prim ministrul Marei Britanii i-a scris presedintelui Consiliului European Donald Tus.

Discutie telefonica intre Boris Johnson si Donald Trump pe tema Brexit

Premierul britanic Boris Johnson a avut luni o discutie prin telefon cu presedintele american Donald Trump, printre temele conversatie fiind chestiunea Brexit, diverse probleme economice si relatiile comerciale intre cele doua state, se arata intr-un comunicat al Guvernului de la Londra, potrivit Mediafax.

Momentul in care BorisJohnson si-a pus picioarele pe o masa aflata in fata lui Emmanuel Macron (VIDEO)

Joi, premierul britanic, Boris Johnson, si presedintele Francez, Emmanuel Macron, au avut o intrevedere pentru a discuta problematica Brexitului. La un moment dat insa, premierul britanic si-a pus, pentru cateva.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )