Libnet.ro
UNICEF

16:00

VIDEO Reactie dupa ce caricaturistul Stefan Popa Popas a spus ca Timisoara a fost invadata de olteni si au venit ciurucurile. Primarul Slatinei ii retrage titlul de cetatean de onoare

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Reactie dupa ce caricaturistul Stefan Popa Popas a spus ca Timisoara a fost invadata de olteni si au venit ciurucurile. Primarul Slatinei ii retrage titlul de cetatean de onoare

Caricaturistul Stefan Popa Popas a atras reactii dure dupa ce a afirmat la un post local de televiziune ca Timisoara a fost invadata de olteni si au venit ciurucurile, care au stricat echilibrul cultural al orasului. Primarul Slatinei, Emil Mot, a anuntat luni ca a cerut Consiliului Local retragerea calitatii de cetatean de onoare: Domnule Popas, nu meritati niciun fel de recunostinta din partea orasului nostru si in numele slatinenilor va recomand sa va cereti scuze public!. continuă pe Hotnews

Ce masura anunta primarul din Slatina dupa ce Stefan Popa Popas i-a numit pe olteni ciurucuri: Nu meritati niciun fel de recunostinta!

Valul de reactii iscat dupa ce caricaturistul Stefan Popa Popas a facut declaratii controversate despre oltenii care ar fi invadat Timisoara nu s-a oprit, primarul din Slatina anuntand o masura extrema.

Reactia primarului municipiului Targu Jiu in urma declaratiilor despre olteni ale caricaturistului Stefan Popa Popas

Primarul municipiului Targu Jiu, Marcel Romanescu, a reactionat in urma declaratiilor facute de caricaturistul Stefan Popa Popas, care a spus ca Timisoara a fost invadata de olteni si ca din Oltenia au venit doar ciurucuri.

Stefan Popa Popas, ambasador cultural al Timisoarei: Orasul a fost invadat de olteni. Au venit ciurucurile

Unul dintre cei mai importanti oameni de cultura din Romania, caricaturistul Stefan Popa Popas, numit recent ambasador cultural al Timisoarei, a lansat intr-o emisiune televizata un atac dur la adresa oltenilor stabiliti in orasul de pe Bega.

Ce vor sa-i faca oltenii lui Stefan Popa Popas dupa ce i-a facut ciurucuri. Beat fiind, injurai oamenii pe strada la Craiova pentru ca nu stiu cum te cheama

Caricaturistul Stefan Popa Popas a starnit mania craiovenilor, dupa ce a declarat intr-o emisiune televizata ca Timisoara s-a umplut de toate ciurucurile din Oltenia.

Stefan Popa Popas ramane fara inca un titlu de onoare. Ce drepturi i-au retras craiovenii

De-a lungul anilor, caricaturistul Stefan Popa Popas a fost numit cetatean de onoare in 26 de localitati din Romania. Artistul mai ramane cu 24, dupa ce municipalitatile din Slatina si Craiova au hotarat sa-i retraga titlurile decernate.

Timisoara a fost INVADATA de CIURUCURILE din Oltenia - Autoritatile craiovene ii vor retrage titlul de cetatean de onoare caricaturistului Stefan Popa Popas

Dupadeclaratiile jignitoare la adresa oltenilor, caricaturistul Stefan Popa Popas ar putea pierde titlulde cetatean de onoare al municipiului Craiova Autoritatile au decis sa faca demersurile.

Stefan Popa Popas, ambasador cultural al Timisoarei: Orasul a fost invadat de olteni. Au venit ciurucurile

Caricaturistul Stefan Popa Popas da dovada de calitati mai putin apreciabile cand vine vorba despre caracter si conduita publica. Acesta a comis un nou derapaj verbal, la o emisiune tv, jignind o mare parte.

Si primarul Craiovei ii retrage titlul de cetatean de onoare lui Stefan Popa Popas: Astfel de declaratii denigratoare nu pot fi demne de o persoana cu inalte pretentii culturale

Stefan Popa Popas a atras si revolta administratiei din Craiova, dupa ce i-a catalogat pe olteni ciurucuri. Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, spune ca va propune retragerea titlului de cetatean de onoare acordat caricaturistului, apreciind ca astfel de declaratii denigratoare, sustinute cu atata vehementa in spatiul public, nu pot fi demne de o persoana cu inalte pretentii culturale.

Victor Ponta, prima reactie dupa consultarile cu Viorica Dancila

Victor Ponta a venit cu o prima reactie dupa intalnirea cu Viorica Dancila, privind candidatul pentru prezidentiale. Liderul PRO Romania sustine ca inca nu s-a ajuns la nicio discutie, iar formatiunea.

Timisoara a fost INVADATA de CIURUCURILE din Oltenia - Declaratia unui cunoscut artist roman care a scandalizat tara (VIDEO)

Caricaturistul Stefan Popa Popasa gafat grav, la o emisiune tv, jignind o mare parte dintre locuitorii Timisoarei. Apreciat in toata lumea pentru lurarile sale, acesta a primit recent titlul de ambasador.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )