Libnet.ro
UNICEF

20:02

VIDEO Record de pelerini la Sfanta Parascheva. Peste 1.000 de oameni trec in fiecare ora prin fata raclei cu moaste. Cum se explica afluxul de credinciosi

Adevărul Adevărul,
VIDEO Record de pelerini la Sfanta Parascheva. Peste 1.000 de oameni trec in fiecare ora prin fata raclei cu moaste. Cum se explica afluxul de credinciosi

Zeci de mii de pelerini sunt asteptati sa ajunga in acest sfarsit de saptamana la Iasi pentru a lua parte la Hramul Sfintei Parascheva. continuă pe Adevărul

Sfanta Parascheva. Zeci de oameni care asteptau la racla au primit ingrijiri medicale

Zeci de pelerini care au asteptat sa se inchine la racla cu moastele Sfintei Cuvioase Parascheva au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce li s-a facut rau sau au fost implicati in accidente. Conform.

Minunile facute de Sfanta Parascheva. Ce s-a intamplat in 1945 cand soldatii rusi au incercat sa duca moastele in Rusia

Minunile savarsite de Sfanta Cuvioasa Parascheva au facut ca, an de an, numarul credinciosilor care merg la Iasi sa fie tot mai mare. Mii de pelerini se aduna, pe data de 14 octombrie, in.

Sfanta Parascheva 2018: Rugaciunea catre Cuvioasa Parascheva care te scapa de necazuri

Cuvioasa Parascheva, numita cea noua, de la Iasi, a Moldovei luminatoare si lauda intregii Ortodoxii, este pomenita in calendarul Bisericii Ortodoxe Romane la 14 octombrie.

Sfanta Parascheva. Blestemul care insoteste moastele Cuvioasei

Romanii o sarbatoresc la 14 octombrie pe Sfanta Parascheva! In popor Sfanta Parascheva este cunoscuta si ca Sfanta Vineri. Ea este patroana spirituala a femeilor si ocrotitoarea indeletnicirilor feminine: torsul,.

Pelerinajul la Sfanta Parascheva, sub semnul PESTEI PORCINE! Masuri STRICTE la Iasi (VIDEO)

Reguli sanitare extrem de stricte la Iasi, pentru pelerinajul de anul acesta de hramul Cuvioasei Parascheva. Autoritatile se tem ca miile de oameni care vor veni in capitala Moldovei ar putea duce la aparitia de no.

Cea mai profitabila saptamana pentru operatorii de turism din Iasi. Toate locurile de cazare sunt ocupate de Sfanta Parascheva

Saptamana in care se marcheaza Hramul Sfintei Parascheva si care coincide cu Sarbatorile Iasiului este cea in care este cel mai greu de gasit un loc de cazare in hotelurile si pensiunile din oras sau in Zona Metropolitana.

VIDEO Ucraina: Explozii la un depozit de munitii / Peste 12.500 de oameni au fost evacuati

Peste 12. 500 de persoane au fost evacuate dupa o serie de explozii careau avut loc intr-un depozit de munitii din nordul Ucrainei, al saselea astfel de incendiu in trei ani, autoritatile evocand un nou posibil sabotaj dinspre Moscova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )