Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIDEO Reverenta ampla a sefei diplomatiei austriece n fata lui Vladimir Putin strneste ample polemici

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Reverenta ampla a sefei diplomatiei austriece n fata lui Vladimir Putin strneste ample polemici

Polemici mari in Austria, dupa ce sefa diplomatiei austriece Karin Kneissl FPo, extrema dreapta) i-a multumit presedintelui rus Vladimir Putin cu o ampla reverenta, la nunta sa care a avut loc sambata, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Vladimir Putin, invitat la nunta sefei diplomatiei de la Viena. Prezenta lui la eveniment pune Austria pe jar

Presedintele rus, Vladimir Putin, a dat curs invitatiei sefei diplomatiei austriece, Karin Kneissl, de a participa la nunta ei, ceremonia urmand sa aiba loc sambata in regiunea Styria, intr-o localitate viticola din apropierea orasului Graz. insa participarea liderului de la Kremlin la acest eveniment privat a starnit controverse puternice in Austria, opozitia vorbind despre o provocare de dimensiune europeana, releva agentiile de presa.

Sefa diplomatiei austriece, ASPRU CRITICATA dupa ce dansat cu presedintele rus: A fost o RUSINE ca a facut o reverenta in fata lui Putin (FOTO, VIDEO)

Presedintele rus Vladimir Putin a dansat, sambata, brat la brat cu sefa diplomatiei austriece, Karin Kneissl, la nunta acesteia. Doar ca gestul lui Kneissl a atras critici virulente din partea presei austrice,.

VIDEO Cum a dansat Putin cu sefa diplomatiei austriece, la nunta acesteia / Karin Kneissl, acuzata de opozitie ca submineaza politica externa a UE

Inaintea intalnirii cu Angela Merkel, presedintele rus a participat la nunta sefei diplomatiei austriece Karin Kneissl, care a fost aspru criticata de opozitie pentru ca a subminat politica externa a Uniunii Europene prin invitarea liderului de la Kremlin, relateazaeuronews.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )