Libnet.ro
UNICEF

08:45

VIDEO Roger Federer scrie nca o pagina n istoria tenisului - Elvetianul a cucerit al optulea titlu la Dubai si a ajuns la 100 de trofee n cariera (6-4, 6-4 cu Stefanos Tsitsipas)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Roger Federer scrie nca o pagina n istoria tenisului - Elvetianul a cucerit al optulea titlu la Dubai si a ajuns la 100 de trofee n cariera (6-4, 6-4 cu Stefanos Tsitsipas)

Roger Federer a reusit sa scrie inca o pagina in istoria tenisului. Elvetianul l-a invins in doua seturi pe grecul Stefanos Tsitsipas, scor 6-4, 6-4, trecandu-si in palmares al optulea titlul la Dubai, un record absolut la competitia din Emiratele Arabe Unite. Federer a devenit astfel a doilea jucator din Era Open care atinge borna celor 100 de trofee castigate in intreaga cariera. continuă pe Hotnews

FOTO O cariera de poveste n imagini - Roger Federer si borna incredibila a celor 100 de titluri ATP

Inevitabilul s-a produs, iar la Dubai competitie de casa, pe care a castigat-o sambata pentru a opta oara) Roger Federer a reusit sa picteze inca o performanta in istoria tenisului: titlul cu numarul 100.

Roger Federer atinge o noua borna istorica. Titlul cu numarul 100 pentru elvetian VIDEO

Tenismanul elvetian Roger Federer s-a impus sambata in finala de la Dubai ATP), impotriva grecului Stefanos Tsitsipas, dupa doua seturi simetrice, 6-4, 6-4, si a ajuns la 100 de turnee castigate in cariera.

VIDEO ATP Dubai: Roger Federer s-a calificat n semifinale si e tot mai aproape de titlul cu numarul 100 / Victorii si pentru Borna Coric, Stefanos Tsitsipas si Gael Monfils

Roger Federer a avut un meci dificil in fata lui Marton Fucsovics, in sferturile competitiei de la Dubai, insa s-a impus cu 7-66), 6-4 si mai are nevoie de doua victorii in penultimul act il va intalni pe Borna Coric) pentru a castiga al 100-lea titlu din cariera. in semifinale s-au calificat si Stefanos Tsitsipas si Gael Monfils.

Moment istoric in tenisul mondial. Ce poate realiza azi elvetianul Roger Federer

Elvetianul Roger Federer va juca in finala turneului de la Dubai, unde il va intalni pe grecul Stefanos Tsistsipas.

ATP Dubai: Roger Federer, la un pas de titlul cu numarul 100 / Victorie categorica n fata lui Borna Coric (6-2, 6-2)

Roger Federer a avut parte de un meci destul de facil in semifinalele turneului de la Dubai. Elvetianul l-a invins cu 6-2, 6-2, dupa o ora si sase minute de joc, pe Borna Coric 13 ATP) si va incerca sa isi ia revansa in fata lui Stefanos Tsitsipas l-a invins in optimi la Australian Open) pentru a castiga al 100-lea titlu al carierei.

ATP Dubai: Roger Federer, n sferturi - Setul al doilea, calciul lui Ahile pentru elvetian

Roger Federer a obtinut calificarea in sferturi la Dubai, insa meciul cu Fernando Verdasco a fost unul mai dificil decat o arata scorul 6-3, 3-6, 6-3). Dupa un inceput solid, limpede, elvetianul a cedat inca o data initiativa in setul al doilea, la fel cum o facuse si in meciul precedent cu Philipp Kohlschreiber). A fost nevoie de un game mai slab de serviciu al lui Fernando in decisiv, iar toata munca ibericului s-a irosit instant. Pentru un loc in semifinale, Fedex se va duela cu Marton Fucsovics.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )