Libnet.ro
UNICEF

12:15

VIDEO Roland Garros: Novak Djokovic s-a calificat in turul doi Stefanos Tsitsipas a revenit de la 0-2 la seturi (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Roland Garros: Novak Djokovic s-a calificat in turul doi Stefanos Tsitsipas a revenit de la 0-2 la seturi (Rezultatele zilei)

Novak Djokovic nu a facut risipa de energie in primul tur de la Roland Garros. Liderul mondial a pierdut doar cinci game-uri scor 6-0, 6-2, 6-3) in fata suedezului Mikael Ymer 80 ATP), intr-un meci care a durat o ora si 38 de minute. in runda urmatoare, sarbul se va duela cu lituanianul Ricardas Berankis 66 ATP). continuă pe Hotnews

VIDEO Roland Garros: Rafael Nadal, la pas in turul doi Victorie in trei seturi cu Egor Gerasimov

Rafael Nadal 2 ATP) s-a calificat fara emotii in turul al doilea de la Roland Garros, ibericul invingandu-l pe Egor Gerasimov Belarus, 83 ATP), scor 6-4, 6-4, 6-2. Pentru campionul en-titre va urma duelul cu americanul Mackenzie McDonald 236 ATP).

Simona Halep Sara Sorribes Tormo 6-4, 6-0, live video turul 1 Roland Garros 2020. Simona merge in turul 2 dupa ce a castigat 10 game-uri la rand

UPDATE, ora 15:50 Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Roland Garros 2020, dupa ce a invins-o pe Sara Sorribes Tormo, scor 6-4, 6-0. Asta dupa ce a fost condusa in setul unu, 2-4. A luat apoi zece game-uri la rand. Simona Halep se califica in turul 2. Din nou break .

Ana Bogdan ajunge in turul 2 la Roland Garros. Monica Niculescu, eliminata!

Jucatoarea Ana Bogdan s-a calificat, marti, in turul secund la Roland Garros dupa eliminarea unei favorite.

Roland Garros: Sorana Cirstea, eliminata fara drept de apel de Elena Rybakina (6-0, 6-3)

Sorana Cirstea 83 WTA) a parasit turneul de la Roland Garros inca din runda inaugurala, sportiva noastra fiind invinsa de favorita numarul 14, Elena Rybakina. Confruntarea de o ora si 5 minute i-a revenit de-o maniera categorica sportivei care reprezinta Kazahstanul, scor 6-0, 6-3.

Irina Begu, victorie la Roland Garros. Ea o va intalni chiar pe Simona Halep in turul II

Irina Begu 72 WTA) s-a calificat in turul doi al turneului de la Roland Garros, acolo unde o va infrunta chiar pe Simona Halep. Begu a trecut cu 6-4, 4-6, 6-3 de Jil Teichmann Elvetia, 54 WTA), intr-un.

Roland Garros: Ana Bogdan, calificata in turul doi - Monica Niculescu, eliminata de Danielle Collins

Ana Bogdan 93 WTA) a obtinut, marti, calificarea in turul al doilea de la Roland Garros, sportiva noastra trecand de Timea Babos 107 WTA) in doua seturi, scor 6-4, 6-2. intr-un alt meci al zilei, Monica Niculescu a fost eliminata dupa un duel care a avut nevoie de set decisiv de americanca Danielle Collins.

Tig, cel mai bun rezultat al ei la Roland Garros

Patricia Tig s-a calificat in premiera in runda a doua a turneului de Mare Slem de la Roland Garros,.

Patricia Tig in turul 2 la Roland Garros. Cel mai bun rezultat din cariera la Paris

Jucatoarea Patricia Tig s-a calificat, luni, in turul al doilea la Roland Garros, turneu de Mare Slem programat in capitala Frantei pentru urmatoarele doua saptamani.

Novak Djokovic avanseaza pe tabloul masculin de la French Open

Tenismenul sarb Novak Djokovic s-a calificat in turul al doilea al turneului de Grand Slam de la Rol.

Roland Garros: Irina Bara, in turul doi dupa ce a invins-o in doua seturi pe Donna Vekic (favorita 26)

Irina Bara 142 WTA, venita din calificari) a produs surpriza si s-a calificat in turul al doilea de la Roland Garros, jucatoarea noastra trecand de Donna Vekic 30 WTA, cap de serie nr. 26) in doua seturi, scor 6-3, 6-4. Meciul a durat o ora si 57 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )