Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO Rudele victimelor unui accident rutier l implora pe liderul cecen Ramzan Kadyrov sa nu-l pedepseasca pe autorul tragediei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Rudele victimelor unui accident rutier l implora pe liderul cecen Ramzan Kadyrov sa nu-l pedepseasca pe autorul tragediei

Rudele unor victime ucise intr-un accident rutier in Groznii Cecenia) in care a fost implicat varul liderului cecen Ramzan Kadyrov au facut apel la acesta sa nu isi pedepseasca varul responsabil de tragedie. Ei au facut si o inregistrare video in care il implora pe Kadyrov sa nu ia masuri punitive, potrivit Mediazona. continuă pe Hotnews

VIDEO Rudele victimelor unui accident rutier l mplora pe liderul cecen Ramzan Kadyrov sa nu-l pedepseasca pe autorul tragediei

Rudele unor victime ucise intr-un accident rutier in Groznii Cecenia) in care a fost implicat varul liderului cecen Ramzan Kadyrov au facut apel la acesta sa nu isi pedepseasca varul responsabil de tragedie. Ei au facut si o inregistrare video in care il implora pe Kadyrov sa nu ia masuri punitive, potrivit Mediazona.

FOTO VIDEO Un om a murit intr-un accident rutier in Teleorman. Alti 3 sunt raniti. Cum arata una dintre masinile implicate

O persoana a murit, iar trei sunt ranite in urma unui accident rutier petrecut duminica dupa-amiaza, 16 decembrie, intre localitatile Izlaz si Corabia, Teleorman.

GRAV accident rutier in Prahova! Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc, duminica, pe drumul judetean DJ 100C, la intrarea in localitatea Fulga dinspre Mizil. in accident au fost implicate doua masini fiind necesara interventia echipajelor ISU pentru.

Doi oameni au ramas PRINSI PRINTRE FIARE, iar alti cinci au fost raniti, in urma unui ACCIDENT rutier din Piatra-Neamt

Patru masini au fost implicare intr-un teribil accident rutier, la iesirea din Piatra-Neamt spre Bacau. Sapte oameni au fost raniti. Soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului si a izbit din.

Un copil de doar zece luni, ranit intr-un accident rutier petrecut in Sibiu

Un copil in varsta de zece luni a fost transportat luni seara la Spitalul de Pediatrie din Sibiu, dupa ce a fost ranit intr-un accident rutier care s-a produs in municipiul resedinta, a anuntat purtatorul de.

Accident rutier cu victime incarcerate. Doua autoturisme au fost implicate

Doua autoturisme au fost implicate sambata, 15 decembrie, intr-un accident rutier. Pompierii au intervenit pentru descarcerarea a trei persoane.

GRAV accident rutier! Primarul de Husi a fost implicat in eveniment

Primarul municipiului Husi a fost implicat, sambata dimineata, intr-un accident rutier, in apropiere de Barlad. Masina in care se afla edilul, a fost tamponata frontal de un alt autoturism. Acesta se.

TRAGEDIE pe autostrada! Un autocar PLIN CU PASAGERI a DERAPAT: Bilantul VICTIMELOR

Un om a murit si alte 44 de persoane sunt ranite, in urma unui accident rutier produs duminica in apropiere de Zurich, in Elvetia. Trei dintre victime sunt in stare foarte grava, relateaza DPA. Auto.

Accident cu patru autoturisme in Neamt. Sapte persoane au ajuns la spital

Sapte persoane, printre care si un copil de sase ani, au ajuns la spital, sambata dupa-amiaza, in urma unui accident rutier petrecut in judetul Neamt si in care au fost implicate patru.

Fabuloasa viata a cantaretei Anca Pop, moarta intr-un cumplit accident rutier. A emigrat in Canada la 3 ani, dar a decis sa se intoarca in Romania pentru a fi libera

Cantareata Anca Pop, ajunsa cunoscuta in Romania dupa un duet cu celebrul Goran Bregovic si dupa ce a pozat in Playboy, a murit la 34 de ani intr-un cumplit accident de circulatie in care masina pe care o conducea s-a rasturnat in Dunare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )