Libnet.ro
UNICEF

07:30

VIDEO Samsung Galaxy S10 vs. iPhone Xs Max: cel mai asteptat test e aici

Playtech Playtech,
VIDEO Samsung Galaxy S10 vs. iPhone Xs Max: cel mai asteptat test e aici

Samsung Galaxy S10 e cel mai bun telefon pe care il propun sud-coreenii. iPhone Xs Max e cel mai bun telefon al Apple din 2018 pana in toamna lui 2019. Dar care e mai rapid? intr-un test de tip. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy S10 cu spatele din ceramica trece cel mai important test

Daca ai urmarit lansarea Samsung Galaxy S10, stii ca exista si o varianta de telefon cu spatele din ceramica. Acesta este motivul pentru care l-ai vrea. Ecranul lui Samsung Galaxy S10 Plus.

Cum a ajuns Samsung Galaxy S10 sa fie copiat de noul telefon Google

Google Pixel 4 XL apare in primele imagini si arata fabulos. Telefonul imprumuta insa cateva elemente de la Samsung Galaxy S10 Plus. Google Pixel 4 XL apare intr-o schita publicata.

REVIEW Samsung Galaxy S10 Plus - Un telefon (aproape) complet

Din punct de vedere al specificatiilor, Samsung a pus in noul Galaxy S10 Plus cele mai bune si la zi componente si a creat un pachet care sa contina aproape tot ce se poate in materie de hardware. Ecran mare, curbat, luminos si fara margini? Bifat. Cititor de amprente sub ecran? Bifat. Mai multe camere foto diferite? Desigur. Mufa audio de 3,5 mm? Da. incarcare wireless bi-directionala? Bifat. La toate astea adaugam un design atragator, protectia la apa si praf, bateria destul de mare cu incarcare rapida si obtinem cam tot ce ar trebui sa contina telefonul perfect in ziua de azi. Totusi, telefonul perfect nu exista si chiar si S10 Plus are micile sale neajunsuri si chichite. Dupa o perioada de test, HotNews. ro va ofera un review in detaliu cu noul varf de gama de la Samsung.

Testul care-ti arata de ce vrei un Galaxy S10 Plus cu spatele din ceramica

Daca ai urmarit lansarea Samsung Galaxy S10 atunci stii ca exista si o varianta de telefon cu spatele din ceramica. Acesta este motivul pentru care l-ai vrea. Ecranul lui Samsung Galaxy S10.

Subiectele zilei: TurkStream: Visul Rusiei, cosmarul Europei inclusiv al Romaniei; Pilot roman cu experienta uriasa: Boeing 737 MAX e cel mai bun; DW: Sarbii cu bagajele facute;

SZABo Csaba scrie in Dilema Veche despre Romanii maghiari: Pledoarie pentru o reconciliere istorica, iar Andrei Plesu despre Mineriada de hirtie. Ziarele si o sumedenie de forumisti par sa fi descifrat, in sfirsit, misterul raului care strica tara. De ani de zile, nivelul de poluare cu dioxid de azot din marile orase ale Romaniei este peste limita maxima legal acceptata conform legii. Acest gaz de culoare maronie, cu miros intepator.

VIDEO Sute de mii de algerieni au participat la cel mai amplu miting impotriva presedintelui Bouteflika

Sute de mii de persoane au participat vineri la un protest antiguvernamental la Alger, acesta fiind cel mai amplu miting organizat pana in acest moment impotriva presedintelui Abdelaziz Bouteflika, care conduce Algeria de doua decenii, informeaza agentia Dpa, citata de Mediafax.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 7 - 14 MARTIE Nuclearelectrica - cel mai performant emitent din BET

Inregistrand o crestere de 1,09%, in intervalul 7 - 14 martie, in raport cu moneda euro, actiunile Nuclearelectrica SNN) reprezinta titlurile cu cel mai bun parcurs din cadrul indicelui BET, al celor mai lichizi emitenti de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a marcat o scadere de 0,53% in perioada mentionata.

La Calarasi a fost cel mai cald din Europa. Temperaturile s-au apropiat de 28 de grade, intr-o zi uimitoare din punct de vedere meteo

Pe 18 martie la Calarasi au fost 27,5 grade, orasul din sudul Romaniei fiind cel mai cald din Europa. in multe locuri s-au depasit 25 de grade in tara si a fost cald si in zona de munte, cu peste 23 de grade la Brasov. La Giurgiu au fost 27,1 grade, iar la Oltenita, 26,9 grade, arata datele INMH.

Cel mai mare producator de miere din Romania a inceput sa fabrice bere. Unde se vinde Gloria, sortimentul laudat de producatori drept nisa niselor

Cel mai mare producator de miere din Romania, societatea Apidava Blaj, a prezentat un sortiment de bere cu miere despre care spun ca este fabricat in premiera nationala.

[P] AQUA Carpatica, singurul brand romanesc prezent la Natural Products Expo West din California, cel mai mare targ B2B dedicat industriei produselor organice

In perioada 7-9 martie 2019, brandul AQUA Carpatica a prezentat gustul puritatii segmentului business din intreaga lume, in cadrul Natural Products Expo West din Anaheim, Los Angeles, California, cel mai mare targ B2B dedicat industriei produselor organice si naturale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )