Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO Scandal in Senat: Serban Nicolae i-a facut paraziti pe senatorii de la USR si le-a strigat DNA sa vina sa va ia!

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Scandal in Senat: Serban Nicolae i-a facut paraziti pe senatorii de la USR si le-a strigat DNA sa vina sa va ia!

Senatorul PSD Serban Nicolae a avut, marti, o noua iesire in stilul sau, strigand la senatorii de la alte partide sa nu-l mai intrerupa. Fara paraziti! DNA sa vina sa va ia!, a fost mesajul sau pentru parlamentarii de la USR care au cerut ca acesta sa fie pus la punct de presedintele comisiei in care se discuta un proiect de lege prin care cadrele didactice urmau sa primeasca statutul de autoritate publica. continuă pe Hotnews

Serban Nicolae si Parazitii, episodul II. Gotiu: Marele intelectual PSD-ist s-a apucat sa ma injure. Nimic nou sub soare

Senatorul USR Mihai Gotiu spune ca marele intelectual PSD-ist Serban Nicolae s-a apucat sa-l injure din nou pentru a ascunde incompetenta si impostura celor care au facut praf educatia din Romania. Cititi si Scandal in Senat: Serban Nicolae i-a facut paraziti pe senatorii de la USR si le-a strigat DNA sa vina sa va ia! .

Serban Nicolae, un nou derapaj in Parlament: Senatorul PSD i-a numit paraziti pe cei de la USR si a tipat dupa ei DNA sa vina sa va ia

Senatorul PSD Serban Nicolae nu se dezmite nici acum ca a trecut in opozitie si continua seria derapajelor verbale in Parlament. Acesta a avut marti un schimb de replici mai aprins cu senatorul USR Vlad .

Proiectul lui Serban Nicolae care instituie paradisuri fiscale, adoptat de Senat

Proiectul lui Serban Nicolae privind reducerea cu 50% a impozitelor pentru constructiile si activitatile economice din grinduri, insule si alte suprafete de uscat a fost votat luni in Senat, forul decizional fiind Camera Deputatilor. Printre activitatile vizate se numara si jocurile de noroc, relateaza Mediafax.

Legea paradisurilor fiscale, propusa de Serban Nicolae, a fost adoptata de Senat

Senatul a adoptat luni un proiect de lege al social-democratului Serban Nicolae, ce prevede reducerea impozitelor pentru constructiile si activitatile economice din grinduri, insule si alte suprafete de uscat.

Proiectul lui Serban Nicolae prin care sunt instituite paradisuri fiscale, adoptat de Senat

Senatul a adoptat luni, in plen, propunerea legislativa privind unele masuri de regim fiscal derogatoriu, initiata de social-democratul Serban Nicolae, conform careia se pot reduce cu 50% impozitele locale calculate pentru constructiile ridicate pe grinduri si unele activitati economice desfasurate pe aceste terenuri. Camera Deputatilor este for decizional.

Parazitul Gotiu reactioneaza la atacurile lui Serban Nicolae: Nimic nou sub soare!

Senatorul USR, Mihai Gotiu, a reactionat la jignirile aduse marti de social-democratul Serban Nicola.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )