Libnet.ro
UNICEF

11:46

VIDEO Scandalul Cambridge Analytica: furt de date si uz de prostituate

Adevărul Adevărul,
VIDEO Scandalul Cambridge Analytica: furt de date si uz de prostituate

Dare de mita, folosirea prostituatelor, a unor fosti spioni, precum si a unor acte false de identitate. Sefi din cadrul firmei britanice Cambridge Analytica, implicata puternic in campania republicanului Donald Trump pentru prezidentialele din 2016, precum si in cea pro-Brexit, au fost filmati in cadrul unei investigatii jurnalistice sub acoperire in timp ce vorbeau despre capcanele pe care le pot intinde politicienilor. continuă pe Adevărul

Scandalul Cambridge Analytica: Un psiholog rus nascut in Republica Moldova ar fi conceput softul care sustragea datele personale ale utilizatorilor Facebook

Facebook se afla in centrul unui imens scandal, dupa ce firma Cambridge Analytica a fost acuzata ca a folosit fara consimtamant datele a 50 de milioane de utilizatori ai retelei sociale, pentru a elabora un so.

Personajul surpriza din scandalul Cambridge Analytica: Un psiholog rus nascut in R. Moldova, Aleksandr Kogan, ar fi conceput softul care sustragea datele personale de la Facebook

Facebook se afla in centrul unui scandal care pare sa se amplifice, dupa ce compania Cambridge Analytica a fost acuzata ca a folosit fara consimtamint datele a 50 de milioane de utilizatori ai retelei sociale pentru a elabora un soft care sa prezica si sa influenteze votul alegatorilor. Datele ar fi fost recuperate prin intermediul unei aplicatii de teste psihologice conceputa de psihologul rus Aleksandr Kogan. Acesta s-a nascut in Moldova si a trait pana la 7 ani la Moscova, inainte de a pleca in Statele Unite, scrie AFP.

Uniunea Europeana cere clarificari de la Facebook dupa scandalul Cambridge Analytica

Comisia Europeana cere clarificari de la Facebook dupa dezvaluiri cu privire la exploatarea unor date personale apartinand unor milioane de utilizatori ai retelei de socializare de catre compania Cambridge.

Cambridge Analytica, compania de date care a asigurat victoria lui Trump, a fost interzisa pe Facebook

Facebook a anuntat ca a suspendat firma specializata in analiza datelor Cambridge Analytica, care a lucrat pentru campania pro-Brexit si campania prezidentiala a lui Donald Trump. Masura a fost luata dupa ce s-a constatat incalcarea politicilor referitoare la protectia datelor, transmite Reuters.

Scandalul Cambridge Analytica ia amploare: Mark Zuckerberg, chemat sa dea explicatii despre felul in care Facebook a furat datele a milioane de utilizatori

Fondatorul Facebook Mark Zuckerberg este chemat sa dea explicatii in fata parlamentarilor britanici. Acesta a fost convocat sa se prezinte in fata Comitetului pentru domeniul digital, cultura, media si sport.

Scandalul Cambridge Analytica ia amploare: Mark Zuckerberg, chemat sa dea explicatii despre felul in care au fost folosite datele a milioane de utilizatoriFacebook

Fondatorul Facebook Mark Zuckerberg este chemat sa dea explicatii in fata parlamentarilor britanici. Acesta a fost convocat sa se prezinte in fata Comitetului pentru domeniul digital, cultura, media si sport.

Scandalul Cambridge Analytica sterge 50 de miliarde de dolari din capitalizarea Facebook

Actiunile Facebook au inregistrat astazi, la debutul tranzactiilor pe Wall Street, o scadere de 5,4%, care se adauga declinului de aproape 7% inregistrat luni, pe fondul dezvaluirilor privind exploatarea datelor a milioane de utilizatori ai retelei de socializare, informeaza Reuters.

Scandalul Cambridge Analytica: Vezi cum iti fura Facebook datele personale

Cati dintre noi nu am folosit aplicatii de tipul Quiz Star care iti arata cu ce vedeta semeni sau iti sporeste frumusetea fotografiei de profil? Totul pare un joc inocent, insa in realitate aceste.

Cambridge Analytica, firma care a lucrat pentru campania pro-Brexit, se lauda ca a desfasurat o actiune de succes intr-o tara din estul Europei. Spioni israelieni, implicati (VIDEO)

Facebook a suspendat Cambridge Analytica, o firma specializata in analiza de date, care a lucrat pentru campania pro-Brexit si care se lauda ca i-a asigurat lui Donald Trump victoria in.

Cambridge Analytica, firma care a lucrat pentru campania pro-Brexit, se lauda ca a desfasurat o actiune de succes intr-o tara din estul Europei. Spioni israelieni, implicati (VIDEO, FOTO)

Facebook a suspendat Cambridge Analytica, o firma specializata in analiza de date, care a lucrat pentru campania pro-Brexit si care se lauda ca i-a asigurat lui Donald Trump victoria in.

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2253 seconds )