Libnet.ro
UNICEF

18:45

VIDEO Simona Halep, dupa ce a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii de Vest din Timisoara Atunci cnd ti doresti cu adevarat ceva, nu trebuie sa renunti

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Simona Halep, dupa ce a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii de Vest din Timisoara Atunci cnd ti doresti cu adevarat ceva, nu trebuie sa renunti

Sportiva Simona Halep, numarul unu mondial in tenis, a primit, vineri, titlul de Doctor Honoris Causa Beneficiorum Publicorum din partea Universitatii de Vest din Timisoara. La finalul ceremoniei, Simona a vorbit despre finalele de la Roland Garros si le-a transmis tinerilor sa nu renunte la ceea ce isi doresc cu adevarat. continuă pe Hotnews

VIDEO Simona Halep a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii de Vest din Timisoara

Sportiva Simona Halep, numarul unu mondial in tenis, a primit, vineri, titlul de Doctor Honoris Causa Beneficiorum Publicorum din partea Universitatii de Vest din Timisoara.

VIDEO Simona Halep, Doctor Honoris Causa al Universitatii de Vest din Timisoara. De ce i s-a acordat aceasta distinctie academica

Jucatoarea de tenis Simona Halep a fost distinsa, vineri, cu titlul de Doctor Honoris Causa Beneficiorum Publicorum la Universitatea de Vest din Timisoara UVT).

FOTO Asa nu ati mai vazut-o pe Simona Halep. Mandria numarul unu a romanilor, cu roba si toca universitara

Simona Halep a primit, vineri, titlul de Doctor Honoris Causa Beneficiorum Publicorum al Universitatii de Vest din Timisoara. O puteti vedea pe lidera mondiala al tenisului feminin intr-o ipostaza inedita pentru ea.

Halep, discurs emotionant despre cel mai greu moment al carierei: Vreo trei luni am fost trista. Am suferit mult

Simona Halep a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii de Vest din Timisoara, prilej cu care a tinut un discurs superb.

CAMPIOANA noastra e DOCTOR! Simona HALEP, Doctor Honoris Causa al Universitatii de Vest din Timisoara (VIDEO)

Simona Halep, liderul tenisului feminin mondial, a primit, vineri, titlul de Doctor Honoris Causa Beneficiorum Publicorum din partea Universitatii de Vest din Timisoara. Universitatii de Vest din.

Distinctie onoranta pentru Simona Halep. Fanii au fost luati prin surprindere

Sportiva Simona Halep, numarul unu mondial in tenis, a primit, vineri, titul de Doctor Honoris Causa Beneficiorum Publicorum din partea Universitatii de Vest din Timisoara. La finalul ceremoniei,.

Simona Halep si Darren Cahill continua colaborarea, dar pe partia de schi, NU pe terenul de tenis. Cum au fost SURPRINSI cei doi, in vacanta (FOTO)

Simona Halep si Darren Cahill au anuntat recent ca au incheiat colaborarea lor, dar acestia inca petrec timp impreuna, in afara terenului de tenis. Chiar daca fostul antrenor al Simonei Halep a anuntat.

FOTOGALERIE Imaginile zilei: Simona Halep, Darren Cahill si ntreaga echipa, la schi

Adio, dar raman cu tine. Au anuntat oficial ca au intrerupt colaborarea, insa nimic nu-i poate opri sa ramana prieteni si sa se distreze impreuna la schi. Simona Halep si Darren Cahill se afla la Solden, in Austria, acolo unde transmit semnale ca se simt foarte bine. Alaturi de cei doi este si restul echipei alaturi de care Halep a ajuns lider mondial.

WTA: Simona Halep nu s-a nscris la Shenzhen. Ea va ncepe sezonul 2019 la Sydney

Simona Halep, locul I WTA, nu s-a inscris la turneul de la Shenzhen 30 decembrie-5 ianuarie), la care este detinatoarea trofeului, atat la simplu, cat si la dublu. Potrivit tennis. life, Halep va evolua saptamana urmatoare din 7 ianuarie), la Sydney, turneu de categorie Premier.

Simona Halep, dezvaluiri despre cel mai greu moment al carierei: Mi-a furat trofeul din maini! Trei luni am suferit

Campioana Simona Halep, numarul unu mondial in tenis,a facut dezvaluiri despre cel mai greu moment al carierei. Sportivasi-a amintit de momentul cand a pierdut finala de la Rolland Garros in.

ştiri din Sport

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.216 seconds )