Libnet.ro
UNICEF

21:32

VIDEO Simona Halep va juca a treia finala la Cincinnati, a doua consecutiva dupa ce a castigat Rogers Cup

Adevărul Adevărul,
VIDEO Simona Halep va juca a treia finala la Cincinnati, a doua consecutiva dupa ce a castigat Rogers Cup

Simona Halep, locul I WTA, va juca a treia finala la Cincinnati, a doua consecutiva, atat la aceasta competitie, cat si in sezon, dupa ce a invins-o, duminica sambata, in orasul american), cu scorul de 6-3, 6-4, pe Arina Sbalenka din Belarus, locul 34 WTA. continuă pe Adevărul

VIDEO Simona Halep, dupa calificarea n finala de la Cincinnati: Am cstigat pentru ca am luptat pna la sfrsit (Rezumatul partidei Halep vs Sabalenka)

Simona Halep a avut nevoie de o ora si 16 minute pentru a-si asigura prezenta in a sasea finala din acest sezon si a doua in tot atatea saptamani. Liderul mondial a invins-o pe Aryna Sabalenka Belarus, 34 WTA), scor 6-3, 6-4, in semifinalele turneului de la Cincinnati, obtinand victoria cu numarul 450 a carierei.

VIDEO Simona Halep, ca un uragan! Rezumatul meciului cu Aryna Sabalenka, care a propulsat-o pe jucatoarea noastra in a 33-a finala din cariera

Simona Halep a trecut si de hopul semifinalelor, la turneul de la Cincinnati, unde a invins-o pe Aryna Sabalenka, din Belarus.

Simona Halep in semifinale la Cincinnati dupa o victorie entuziasmanta

Revenita pe teren la Cincinnati pentru al doilea meci in cursul zilei de vineri, Simona Halep a invins-o in doua seturi pe Lesia Tsurenko din Ucraina, cu 6-4, 6-1, pentru un loc in semifinalele turneului american.

Simona Halep, DECLARATIA care schimba tot: De ce ea ia totul?

Simona Halep, locul I WTA, va juca a treia finala la Cincinnati, a doua consecutiva, atat la aceasta competitie, cat si in sezon, dupa ce a invins-o, duminica sambata, in orasul american), cu scorul de.

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Cincinnati

Romanca Simona Halep, numarul unu mondial, a fost invinsa de olandeza Kiki Bertens, cu 2-6, 7-6 6), 6-2, duminica, in finala turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2.

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Cincinnati! Romanca s-a prabusit in ultimul SET

Simona Halep, locul 1 WTA, apierdut finala turneului de la Cincinnati, disputata impotriva olandezei Kiki Bertens, locul 17 WTA. Kiki Bertens a revenitspectaculos dupa primul set pierdut si a castigat.

Simona Halep a pierdut finala de la Cincinnati

Romanca Simona Halep, numarul unu mondial, a fost invinsa de olandeza Kiki Bertens, cu 2-6, 7-6 6), 6-2, duminica, in finala turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2.

Simona Halep in sferturi la Cincinnati

Dupa un meci deloc usor castigat in fata australiencei Ashleigh Barty, o adversara incomoda, Simona Halep s-a calificat, vineri, in sferturile de finala la Cincinnati, faza a competitiei pe care o va disputa de asemenea vineri.

Simona Halep, dupa calificarea n semifinale la Cincinnati: Lupt pentru fiecare minge. Alerg pentru fiecare minge. Simt ca refuz sa pierd

Liderul WTA Simona Halep a declarat, dupa calificarea in semifinalele turneului de la Cincinnati, ca are o atitudine buna, alearga pentru fiecare minge si refuza sa piarda, ceea ce ii da putere sa mearga mai departe.

Cine e jucatoarea cu care Halep va juca urmatorul meci la Cincinnati: are 4-0 la meciuri directe

Simona Halep a invins-o pe Ashleigh Barty in optimi la Cincinnati si va intra din nou pe teren pentru partida din sferturile de finala.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )