Libnet.ro
UNICEF

15:45

VIDEO Simona Halep, nedumerita. De ce a ridicat ea din umeri la un sondaj facut printre jucatoarele de top din tenis

Adevărul Adevărul,
VIDEO Simona Halep, nedumerita. De ce a ridicat ea din umeri la un sondaj facut printre jucatoarele de top din tenis

Simona Halep a fost selectata de WTA sa raspunda la un sondaj realizat printre jucatoarele de tenis din top ale momentului. continuă pe Adevărul

VIDEO Simona Halep nedumerita! De ce a ridicat ea din umeri la un sondaj facut printre jucatoarele de top din tenis

Simona Halep a fost selectata de WTA sa raspunda la un sondaj realizat printre jucatoarele de tenis din top ale momentului.

Caroline Wozniacki explica de ce Simona Halep este mai buna ca ea

Simona Halep va reveni, saptamana viitoare, pe prima pozitie in ierarhia WTA, cu un avans de 440 de .

ITF: Simona Halep a fost testata anti-doping mai mult decat Maria Sharapova in 2017; Federer si Nadal, de cel putin 14 ori

Federatia Internationala de Tenis a publicat, pe site-ul oficial, lista tuturor jucatorilor care au fost nevoiti sa treaca peste testele anti-doping in 2017. Aflam ca Simona Halep a fost testata de mai multe ori decat Maria Sharapova, in timp ce egalitatea a persistat in ceea ce-i priveste pe Roger Federer si Rafael Nadal ambii cel putin de 14 ori). Se actualizeaza.

Repaus total pentru Simona Halep. Prezenta la Indian Wells incerta

Retrasa din turneul de la Doha din cauza accidentarii la picior care i-a pus probleme dupa Australian Open, Simona Halep a revenit in tara si trebuie sa stea departe de teren o perioada.

Cum a reactionat Caroline Wozniacki cand a aflat ca Simona Halep s-a accidentat si are nevoie de o pauza

Simona Halep a suferit o accidentare la turneul de la Doha si nu mai poate participa nici la cel de la Dubai, care a inceput ieri.

Cat trebuie sa stea Simona Halep departe de tenis? Tatal jucatoarei a venit urgent de la Constanta pentru a fi alaturi de ea

Simona Halep a revenit sambata de la Doha si se afla in Bucuresti, unde se trateaza intens pentru accidentarea care a determinat-o sa abandoneze la Qatar Open.

Anunt ingrijorator pentru Simona Halep: Se poate ajunge la interventie chirurgicala

Simona Halep 26 de ani) se pregateste sa revina pe primul loc in ierarhia mondiala, dar vestile pri.

FOTO Gata cu supararea! Simona Halep a uitat de accidentare si a petrecut noaptea in oras alaturi de un grup de prieteni

Simona Halep s-a intors suparata de la Doha, dupa ce a fost nevoita sa abandoneze turneul, iniantea semifinalei cu Garbine Muguruza.

Simona Halep nu va participa la turneele WTA din aceasta saptamana. Ele sunt romancele carora trebuie sa le tinem pumnii

Simona Halep, nr 2 WTA, nu poate lua parte la turneul din Dubai, care incepe astazi, fiindca este inca accidentata. in turul I, Sorana Cirstea va intalni o jucatoare venita din calificari, Mihaela B.

Clasamentul WTA: Simona Halep, tot pe 2 (va fi lider de saptamana viitoare); Mihaela Buzarnescu, cel mai bun loc din cariera (39)

Clasamentul WTA dat publicitatii luni o gaseste pe Simona Halep tot pe locul 2, jucatoarea noastra urmand sa revina pe prima pozitie incepand de saptamana viitoare va face rocada cu Caroline Wozniacki). Mihaela Buzarnescu se afla la cea mai buna clasare din cariera: locul 39, iar Romania se poate lauda cu sase sportive in TOP 100.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )