Libnet.ro
UNICEF

09:45

VIDEO SUA: Cel putin cinci persoane au murit din cauza furtunii care a provocat inundatii si a afectat transportul aerian si feroviar in nord-est

Hotnews Hotnews,
 VIDEO SUA: Cel putin cinci persoane au murit din cauza furtunii care a provocat inundatii si a afectat transportul aerian si feroviar in nord-est

Cel putin cinci persoane au murit in nord-estul Statelor Unite vineri, unde vantul a batut cu 129 de kilometri pe ora, iar strazile din Boston au fost inundate din cauza furtunii, afectand zborurile si serviciile de transport feroviar, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Azerbaidjan: Cel putin 26 de persoane au murit in urma un incendiu la o clinica din Baku

Cel putin 26 de persoane au murit in urma unui incendiu care a avut loc la o clinica de reabilitare din Baku, capitala Azerbaidjanului, scrie The Independent, citand agentia de presa azera APA.

Cel putin 10 persoane ranite in urma unor noi manifestatii organizate la Kiev

Zece persoane au fost ranite si 50 au fost arestate, astazi, la Kiev in cursul unor confruntari intre politie si manifestanti anticoruptie care au amplasat o tabara de corturi in apropierea sediului parlamentului, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Inca trei persoane au murit din cauza gripei, numarul total al deceselor a ajuns la 68

Inca trei persoane au murit din cauza gripei, numarul total al deceselor ajungand miercuri la 68, potrivit unei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, transmiet Agerpres.

Cel putin 55 de persoane au murit din cauza temperaturilor extrem de scazute din Europa. Avertizarea OMS

Un front atmosferic rece continua sa afecteze o mare parte a Europei, iar numarul total de decese a ajuns la 55, pe fondul ninsorilor abundente si a vantului puternic. Organizatia Mondiala a Sanatatii a.

Cel putin zece morti intr-o coliziune feroviara in Egipt

Cel putin zece persoane au murit, iar alte 15 au fost ranite intr-o coliziune feroviara la Al-Bahaira, in nordul Egiptului, a anuntat miercuri Ministerul Sanatatii, relateaza AFP.

Cel putin 15 morti si 40 de raniti dupa ce doua trenuri s-au ciocnit, in Egipt

Cel putin 15 persoane au murit, miercuri, in nordul Egiptului, in urma unei coliziuni intre un tren de pasageri si un tren care transporta marfa, arata un comunicat al Ministerului Sanatatii, relateaza.

Atac armat in Statele Unite: Cel putin doi morti

Cel putin doua persoane au fost ucise intr-un atac armat produs vineri in campusul Universitatii Cen.

Incident armat la Universitatea Centrala din Michigan. Cel putin doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost impuscate intr-un incident armat ce a avut loc la Universitatea Centrala din Michigan, relateaza New York Post. Potrivit politiei, suspectul este in libertate.

Ciocniri VIOLENTE intre manifestantii anticoruptie si politie, la Kiev. Zeci de arestari si raniti! (VIDEO, FOTO)

Cel putin zece persoane au fost ranite si 50 au fost arestate, sambata, la Kiev in cursul unor confruntari intre politie si manifestanti anticoruptie care au amplasat o tabara de corturi in apropierea.

Medicii sunt in alerta! Alte doua persoane au murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 71

Alte doua persoane au murit, in ultimele zile, din cauza gripei, este vorba despre doi barbati, unul in varsta de 68 de ani, iar altul de 77 de ani, din judetele Iasi, respectiv Ilfov. Niciunul nu fusese.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1919 seconds )