Libnet.ro
UNICEF

09:15

VIDEO Suceava: Pacienta suspecta de coronavirus, scapata de pe targa Explicatiile ISU - UPDATE

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Suceava: Pacienta suspecta de coronavirus, scapata de pe targa Explicatiile ISU - UPDATE

Incident la transferul pacientei suspecte de coronavirus, din ambulatoriul sectiei Boli Infectioase a Spitalului Judetean Suceava la Clinica de Boli Infectioase Sfanta Parascheva Iasi: femeia a fost scapata cu targa de catre paramedici, relateaza Monitorul de Suceava. continuă pe Hotnews

VIDEO Suceava: Pacienta suspecta de coronavirus, scapata de pe targa Explicatiile ISU - UPDATE

Incident la transferul pacientei suspecte de coronavirus, din ambulatoriul sectiei Boli Infectioase a Spitalului Judetean Suceava la Clinica de Boli Infectioase Sfanta Parascheva Iasi: femeia a fost scapata cu targa de catre paramedici, relateaza Monitorul de Suceava.

Profesoara din Suceava suspecta de coronavirus, scapata cu targa in timpul transferului

Profesoara din Suceava suspecta de coronavirus, recent intoarsa din China, acolo unde preda limba engleza, a fost scapata cu targa in timpul transferului de astazi, de la Suceava la Iasi.

VIDEOMomentul in care un paramedic aluneca si cade cu tot cu targa pe care se afla pacienta suspecta de coronavirus

Pacienta de la Suceava suspectata de infectie cu coronavirus a avut parte de un episod mai putin placut atunci cand a fost transferata de la Spitalul Judetean Suceava la Clinica de Boli Infectioase din Iasi. Unul dintre paramedicii care transportau targa a alunecat atunci cand a urcat pe rampa ambulantei si a cazut cu piciorul peste pacienta. Imediat colegii sau au sarit sa-l ajute sa se ridice.

ISU Suceava, explicatii dupa ce pacienta suspecta de coronavirus a fost scapata cu targa in timpul transferului: Nimeni nu a avut de suferit

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta Suceava a facut o serie de precizari dupa imaginile cu pacienta suspecta de coronavirus aparute in spatiul public. Profesoara din Suceava, suspecta de infectia cu coronavirus, care s-a intors recent din China, a fost scapata cu targa de paramedicii SMURD, in timpul transferului de astazi, de la Suceava la Iasi.

Pacienta suspecta de coronavirus, la Suceava. Amubulantierii au scapat-o de pe targa. Reactia ISU

O pacienta cu coronavirus din Suceava a fost dusa de medici la Spitalul de Boli Infectioase. Pana acolo, ambulantierii au scapat-o de pe targa, dupa ce unul din ei a alunecat si a cazut. Care a fost reactia ISU, dupa evenimentul in cauza? Pacienta cu coronavirus din Suceava, scapata de pe targa. Reactia ISU Azi, .

S-a imprastiat coronavirusul?. Medicii au scapat targa cu prima pacienta suspecta de infectie, pe cand o duceau spre Capitala pentru investigatii... Nici ridicarea n-a fost lipsita de emotii (VIDEO)

Romania are primul pacient suspect de coronavirus, ce a provocat deja sute de morti la nivel global si alte cateva mii de cazuri de infectie. Mai exact, este vorba despre o profesoara de engleza din Suceava, care.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )