Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO The King is back: Roger Federer, cel mai batran lider mondial - Revine pe 1 la 14 ani dupa prima incoronare

Hotnews Hotnews,
 VIDEO The King is back: Roger Federer, cel mai batran lider mondial - Revine pe 1 la 14 ani dupa prima incoronare

303 saptamani pe prima pozitie record absolut), inapoi in fotoliul de lider la 14 !) ani distanta dupa prima incoronare, redobandirea locului intai dupa o pauza de 5 ani, cel mai batran din istorie care se afla la conducerea ierarhiei ATP 36 de ani). Pe scurt: Roger Federer. Elvetianul l-a detronat pe rivalul si prietenul Rafael Nadal, ocupand de luni cea mai inalta treapta din clasamentul mondial. continuă pe Hotnews

VIDEO FOTO Omul care sfideaza gravitatia a revenit pe locul intai: Roger Federer, cel mai batran lider al clasamentului ATP

Dupa un 2017 in care a lasat cu gura cascata intreaga asistenta a castigat Australian Open si Wimbledon-ul) si dupa un inceput de 2018 in care ne-a aratat ca s-a inventat totusi masina timpului, era doar o chestiune de timp pana cand Roger Federer avea sa ajunga acolo unde ii este locul: elvetianul si-a asigurat matematic revenirea pe locul intai in clasamentul ATP, devenind cel mai batran ce urat suna pentru o legenda) care reuseste acest lucru.

Umor elvetian: gluma lui Roger Federer dupa ce a devenit cel mai varstnic lider ATP

Roger Federer va juca azi finala turneului de la Rotterdam impotriva lui Grigor Dimitrov, cel poreclit baby-Federer.

Darren Cahill, despre cel mai batran loc 1 ATP: Roger Federer, lacoma fiinta :)

Darren Cahill a fost pana vineri seara) antrenorul celui mai batran loc intai din circuitul ATP pozitie ocupata in 2003 de Andre Agassi). Roger Federer s-a luat inca o data la tranta cu recordurile la 36 de ani, sase luni si 11 zile i-a depasit recordul lui Agassi), iar raspunsul lui Cahill pentru performanta elvetianului a fost unul pe masura: Ah, Federer, lacoma fiinta.

Roger Federer redevine numarul 1 mondial ATP. Cel mai batran din istorie

Elvetianul Roger Federer a redevenit numarul 1 mondial ATP, dupa ce a trecut de olandezul Robin Haase in sferturile de finala de la Rotterdam, scor 4-6, 6-1, 6-1. Este pentru prima data din 2012 incoace cand.

Roger Federer, la un singur pas de inca o performanta istorica. Ce poate realiza azi cel mai mare jucator din istoria tenisului

Elvetianul Roger Federer mai are nevoie de o singura victorie pentru a realiza ceva unic in istoria tenisului mondial.

Roger Federer doboara record dupa record. PERFORMANTA ISTORICA reusita la 36 de ani de elvetian

Marele campion elvetian Roger Federer doboara bariera dupa bariera. Actualul numar doi mondial va fi, incepand de luni, cel mai varstnic lider ATP, la 36 de ani, sase luni si 11 zile, depasind recordul.

VIDEO Roger Federer e nemuritor: a obtinut titlul cu numarul 97 la Rotterdam. Discurs de mare campion

Roger Federer s-a impus in finala ATP de la Rotterdam dupa ce l-a spulberat in finala pe Grigor Dimitrov, scor 6-2, 6-2.

Federer scrie istorie si devine cel mai varstnic lider mondial

Roger Federer s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului ATP 500 de la Rotterdam dupa o victorie in trei seturi obtinuta in fata olandezului Robin Haase, scor 4-6, 6-1, 6-1.

Roger Federer merge ceas si in 2018. La cate victorii a ajuns elvetianul si ce performanta mai poate realiza chiar azi

Roger Federer s-a calificat in finala turneului de la Rotterdam, unde il va intalni azi pe bulgarul Grigor Dimitrov.

Simona Halep si Roger Federer, aproape de o performanta ISTORICA. Amandoi sunt la un pas sa... (FOTO)

Simona Halep si Roger Federer sunt foarte aproape de o performata istorica. Doar cinci astfel de cazuri au mai fost inregistrate pana acum in istoria tenisului mondial. Cei doi pot deveni in acelasi.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )