Libnet.ro
UNICEF

13:30

VIDEO Theresa May a dansat la Congresul partidului sau si a aparat planul pentru iesirea din UE

Adevărul Adevărul,
VIDEO Theresa May a dansat la Congresul partidului sau si a aparat planul pentru iesirea din UE

Atacata din toate directiile pentru felul in care negociaza iesirea tarii sale din UE, premierul britanic Theresa May a parut degajata si a intrat la Congresul Partidului Conservator dansand pe ritmurile melodiei Dancing Queen de Abba. continuă pe Adevărul

Imagini inedite cu Theresa May! Premierul britanic si-a aparat planul privind Brexit, dupa ce a dansat pe scena - VIDEO

Sefa Executivului de la Londra, Theresa May, si-a facut intrarea pe scena la conferinta Partidului Conservator in pasi de dans. Premierul britanic Theresa May a aparut miercuri dansand pe scena, dupa care.

VIDEO Theresa May recidiveaza: A nchis lucrarile congresului conservatorilor dansnd pe melodia Dancing Queen a trupei ABBA

Premierul britanic Theresa May a inchis miercuri lucrarile congresului partidului conservator facand un apel la unitate pentru sustinerea planului ei privind Brexit. May si-a facut aparitia pe scena dansand pe ritmurile melodiei Dancing Queen a trupei ABBA.

IMAGINILE ZILEI: Theresa May a intrat in PASI DE DANS la conferinta Partidului Conservator (VIDEO)

Premierul Marii Britanii, Theresa May, a facut senzatie la conferinta Partidului Conservator cand si-a facut intrarea in pasi de dans pe melodia Dancing Queen a trupei ABBA. Sefa guvernului de la.

Theresa May: Cred cu-adevarat n Brexit. Trebuie sa fim uniti pentru a obtine cel mai bun acord

Premierul britanic Theresa May a cerut duminica Partidului sau Conservator sa fie unit pentru ca guvernul sa obtina un acord bun pentru iesirea din Uniunea Europeana, insistand asupra faptului ca planul ei este calea cea buna, relateaza Reuters. Ea a respins supozitiile unor critici referitoare la faptul ca nu ar crede cu-adevarat in Brexit, relateaza siBBC News.

Theresa May: Cuplurile heterosexuale din Anglia si Tara Galilor vor putea trai n parteneriate civile

Premierul britanic, Theresa May, a anuntat ca de acum cuplurile heterosexuale din Anglia si Tara Galilor vor putea trai in parteneriate civile, posibilitate pe care o aveau pana in prezent doar cuplurile homosexuale, potrivitCNN.

Theresa May, anunt pentru cetatenii europeni care raman in Marea Britanie dupa Brexit

Sefa guvernului de la Londra, Theresa May, a anuntat marti noi reglementari in materie de imigratie in Regatul Unit, care vor intra in vigoare dupa Brexit si vor da intaietate lucratorilor calificati.

Theresa May: Dupa Brexit, cetatenii europeni vor fi tratati ca restul imigrantilor

Sefa guvernului de la Londra, Theresa May, a anuntat marti noi reglementari in materie de imigratie in Regatul Unit, care vor intra in vigoare dupa Brexit si vor da intaietate lucratorilor calificati eliminand libera circulatie a cetatenilor europeni, transmite AFP, citat de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )