Libnet.ro
UNICEF

21:15

VIDEO Tim Cook apara cele mai scumpe iPhone-uri de pna acum: Oamenii vor cel mai inovativ produs din piata, dar fabricarea este costisitoare

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Tim Cook apara cele mai scumpe iPhone-uri de pna acum: Oamenii vor cel mai inovativ produs din piata, dar fabricarea este costisitoare

Apple a prezentat recent trei noi modele de iPhone, inclusiv cel mai scump de pana acum, care in SUA porneste de la 1. 100 de dolari, iar in Europa este si cu 30% mai scump. Tim Cook, seful companiei, a spus intr-un interviu la ABC News ca oamenii vor cele mai inovative produse din piata, dar aceste produse pot fi fabricate doar cu costuri mari. in plus, el a spus ca multi isi iau iPhone prin pachetele de la operatorii mobili si ii costa practic un dolar pe zi. continuă pe Hotnews

VIDEO Un munte de prostie. Cum si bat joc autoritatile de unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din lume

Transalpina este drumul situat la cea mai mare altitudine din Romania si unul dintre cele mai spectaculoase din lume. Nu este insa finalizat, pentru ca patronul firmei care l-a construit a fost arestat acum 6 ani.

Cele mai frumoase cupluri de la Premiile Emmy 2018

Ceremonia Premiior Emmy de aseara a adus pe covorul rosu cele mai hot cupluri ai momentului. Ele sunt vedetele care inca ne fac sa credem in iubire si in emotiile de a fi indragostit. Care este cuplul tau preferat? .

Utile:Cele mai nocive alimente pentru ficat;5 moduri prin care sa renunti la un obicei nesanatos;Pregatirea organismului pentru sezonul rece. Tine o cura alcalina timp de o saptamna si nu vei mai raci toata iarna!

Parul vopsit: cum poti mentine culoarea mai mult timp. Te vopsesti des, dar nu reusesti sa pastrezi prea mult timp culoarea obtinuta? Iata care sunt factorii care influenteaza acest proces! Pentru o nuanta vie, sanatatea firului este deosebit de importanta. Un par cu o structura de cheratina sanatoasa. Aveti dureri de cap, migrene? Scapati de ele rapid, cu doua ingrediente banale. Migrenele vin cu dureri ingrozitoare de cap si reusesc cu succes sa strice iremediabil o zi pe care sigur ti-ai fi dorit-o altfel. Nici calmantele cele mai puternice nu au efect. Oamenii incearca diverse trucuri, dar se pare ca uneori sa alungi.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Fotograful

Intr-un sat din Ardeal, un fotograf nou, cam fara experienta. incadra aiurea pozele, si de cele mai multe ori oamenilor nu li se vedeau ochii. Vin doua unguroaice - mama si fiica. - Bune ziua, domnu foto.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Farmacia

Savantii au ajuns la concluzia ca cele mai multe vitamine se gasesc in farmacie.

TRAGEDIE! Una dintre cele mai importante artiste postbelice din Romania s-a stins din viata (FOTO)

Una dintre cele mai importante artiste postbelice din Romania, Geta Bratescu, s-a stins din viata, miercuri dimineata, la varsta de 92 de ani. Geta Bratescu, nascuta in 1926, in Ploiesti, a studiat la.

HOROSCOP. Cele mai bune iubite ale zodiacului. Fecioarele sunt foarte critice, femeile-Berbec sunt foarte pasionale

Domnilor, doamnelor, sunteti pregatiti sa aflati adevarul? Acestea sunt cele mai bune iubite ale zodiacului. Pe ce loc se claseaza iubita ta? HOROSCOP. Incepem numaratoarea.

Peste ce au dat speologii intr-una din cele mai misterioase pesteri din Romania. Am fost chemati in adancuri de o lumina stranie

Pestera Izverna, situata in muntii Mehedintiului, la altitudinea de 600 de metri, este una dintre cele mai renumite rezervatii speologice din Europa. Ea a devenit celebra si mult cautata de straini dupa ce Ja.

FOTO Cele mai frumoase aparitii de la gala Emmy 2018: Penelope Cruz si Jessica Biel au acaparat toata atentia. Ce vedete au facut alegeri neinspirate

Actritele Penelope Cruz 44 de ani), Jessica Biel 36 de ani) si Scarlett Johansson 33 de ani)au avut cele mai frumoase si inspirate tinute la gala Emmy 2018. Albul a fost predominant, insa au fost si vedete care au optat pentru culori aprinse.

Top 10 cele mai bune aparitii de la Premiile Emmy 2018

Premiile Emmy reprezinta cea mai importanta seara din an a serialelor TV si a televiziunii, iar vedetele care au participat aseara la marele eveniment au adus tinutele de pe podiumurile de la New York Fashion Week direct pe covorul rosu. Iata cele mai bune 10 aparitii ale ceremoniei! .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )