Libnet.ro
UNICEF

10:15

VIDEO Trafic intens pe Autostrada Soarelui, in sensul spre mare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
VIDEO Trafic intens pe Autostrada Soarelui, in sensul spre mare

Valorile de trafic sunt in crestere, sambata dimineata, pe sensul catre Constanta al autostrazii A 2, in zona in care se efectueaza lucrari la carosabil, anunta Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, potrivit Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

Aglomeratie pe sosele in primul weekend din a doua etapa de relaxare: Cozi de cativa kilometri pe drumul catre mare. Trafic intens si pe Valea Prahovei (VIDEO)

Minivacanta de Rusalii incepe in trafic pentru mii de romani. in primul weekend din a doua etapa de relaxare a restrictiilor impuse pe fondul epidemiei de coronavirus, pe Autostrada Soarelui s-au format deja cozi.

Anuntul CFR. De cand vor circula trenurile spre mare

CFR Calatori a anuntat astazi introducerea mult asteptatelor trenuri spre mare. Trenurile Soarelui pleaca din gari de pe 12 iunie din toata tara, inclusiv din Bucuresti, cu destinatie finala: Mangalia.

Se circula in coloana pe Autostrada Soarelui, catre litoral, in zonele in care sunt lucrari

O coloana de masini s-a format pe o portiune a Autostrazii Soarelui, catre litoral, unde se fac lucrari. Politia recomanda ruta alternativa DN 3 Bucuresti Fundulea Lehliu Gara.

Viata dupa carantina: Se aglomereaza Autostrada Soarelui, catre litoral. Vezi care sunt rutele ocolitoare

O coloana de masini s-a format pe o portiune a Autostrazii Soarelui, catre litoral, unde se fac lucrari. Politia recomanda ruta alternativa DN 3 Bucuresti Fundulea Lehliu Gara, transmite Mediafax.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )