Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO A treia zi de proteste si n marile orase ale tarii, la Cluj oamenii cnta Imnul golanilor

Hotnews Hotnews,
 VIDEO A treia zi de proteste si n marile orase ale tarii, la Cluj oamenii cnta Imnul golanilor

Mii de oameni protesteaza duminica seara in orase precum Cluj-Napoca, Iasi, Constanta sau Sibiu, strigand Jos comunismul si Afara cu PSD din tara. La Cluj, oamenii au blocat traficul rutier in centru, s-au asezat pe carosabil si canta, printre altele, Imnul golanilor. continuă pe Hotnews

VIDEO A treia zi de proteste si n marile orase ale tarii. La Cluj oamenii au cntat Imnul golanilor / Hai romni, hai cu toti, sa scapam tara de hoti - s-a scandat la Sibiu

Mii de oameni protesteaza duminica seara in orase precum Cluj-Napoca, Iasi, Constanta sau Sibiu, strigand Jos comunismul si Afara cu PSD din tara. La Cluj, oamenii au blocat traficul rutier in centru, s-au asezat pe carosabil si canta, printre altele, Imnul golanilor.

VIDEO A treia zi de proteste si n marile orase din tara. La Cluj oamenii au cntat Imnul golanilor, la Sibiu s-a scandat Hai romni, hai cu toti, sa scapam tara de hoti

Mii de oameni au protestat duminica seara in orase precum Cluj-Napoca, Iasi, Constanta sau Sibiu, strigand Jos comunismul si Afara cu PSD din tara. La Cluj, oamenii au blocat traficul rutier in centru, s-au asezat pe carosabil si au cantat, printre altele, Imnul golanilor. S-a iesit in strada si la Sibiu, Iasi, Timisoara, Constanta, Brasov, Oradea sau Targu Mures.

O noua seara de proteste in marile orase ale tarii: Nu plecam pana nu plecati

Protestele antiguvernamentale continua si duminica in marile orase ale tarii. Pentru a treia zi consecutiv, oamenii au iesit in strada unde cer demisia executivului. La Sibiu, aproximativ 1. 000 de.

Proteste de amploare in marile orase ale tarii: Zeci de mii de oameni cer demisia Guvernului la Cluj-Napoca, Sibiu sau Iasi (VIDEO)

Romanii au iesit din nou in strada in marile orase ale tarii, pentru a cere demisia Guvernului. Mii de oameni protesteaza sambata seara in Cluj-Napoca, Sibiu, Iasi, Timisoara sau.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Situatie CRITICA in marile orase din Romania. Ce se intampla in Bucuresti

Mai multe state europene, printre care si Romania, risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana pentru ca nu au luat masuri clare pentru reducerea a poluarii in marile orase, cauzata de masinile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )