Libnet.ro
UNICEF

20:45

VIDEO Trotinete electrice pentru plimbari gratuite la Timisoara. Cat au costat jucariile fabricate la Craiova

Adevărul Adevărul,
VIDEO Trotinete electrice pentru plimbari gratuite la Timisoara. Cat au costat jucariile fabricate la Craiova

Timisorenii au la dispozitie, incepand de luni, 25 de trotinete electrice cu care se pot plimba gratuit. Trotinetele, produse de o firma din Craiova, au fost cumparate de Primaria Timisoara. Dupa aprobarea bugetului, autoritatile locale vor sa cumpere inca 100 de trotinete. continuă pe Adevărul

VIDEO De astazi, timisorenii au la dispozitie 25 de trotinete electrice pe care le pot inchiria gratuit. Primarul Robu le-a testat: Sunt convins ca vor avea priza la public, ca la Miami si Tel Aviv

Cele 25 de trotinete electrice cumparate de societatea de transport public din Timisoara vor putea fi inchiriate gratuit de timisoreni, incepand de astazi. Primarul Nicolae Robu a testat una, de dragul imaginilor, desi initial a refuzat pe motiv ca aseara si-a fortat genunchii la fotbal, scrie tion. ro.

Nicolae Robu a inaugurat sistemul de inchiriere gratuita de trotinete electrice

Primaria Timisoara a inaugurat, astazi, sistemul de inchiriere gratuita a 25 de trotinete electrice cumpatare de municipalitate cu 125. 000 de euro, cu tot cu sistemul de rastele. Prima trotineta a fost folosita de primarul Nicolae Robu.

Tariceanu vrea masini electrice pentru oficiali: ce spune proiectul de lege depus de ALDE

Daca proiectul de lege depus de Tariceanu va trece de senat, guvernantii si oficialii din primarii sau prefecturi vor trece la masini electrice. Calin Popescu Tariceanu a depus la Senat un proiect de lege cu tente ecologice. Acest isi propune sa legifereze achizitiile de masini electrice din partea autoritatilor pentru angajatii din institutii publice. Momentan, [] .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )