Libnet.ro
UNICEF

17:30

VIDEO Trump afirma ca va parasi cu siguranta Casa Alba daca Biden este ales de Colegiul Electoral

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Trump afirma ca va parasi cu siguranta Casa Alba daca Biden este ales de Colegiul Electoral

Donald Trump a afirmat ca va parasi cu siguranta Casa Alba daca Joe Biden va fi ales de presedinte catre Colegiul Electoral al Statelor Unite, anunta Business Insider. continuă pe Hotnews

Trump afirma ca va parasi Casa Alba daca este confirmata victoria lui Biden

Donald Trump a declarat pentru prima data joi ca va parasi Casa Alba daca este confirmata victoria lui Joe Biden in alegerile prezidentiale din 3 noiembrie, facand un alt pas spre recunoasterea infrangerii sale, relateaza AFP.

Trump, tot mai aproape sa se impace cu soarta. Voi parasi Casa Alba daca asa va vota Colegiul Electoral

Donald Trump a declarat ca va parasi Casa Alba daca voturile Colegiului Electoral al Statelor Unite vor fi in favoarea lui Joe Biden atunci cand va fi realizata acreditarea oficiala a acestora. Aceasta declaratie este pasul cel mai apropiat de o recunoastere a infrangerii facut de presedintele in exercitiu al Statelor Unite, in ciuda faptului ca acesta sustine in continuare ca alegerile au fost fraudate.

Dupa ce a transmis un mesaj prin telefon la o audiere a senatorilor republicani, cerand inversarea alegerilor, Donald Trump i-a chemat la Casa Alba

Dupa ce a transmis un mesaj prin difuzorul telefonului sustinatorilor sai prezenti intr-o sala de conferinte a unui hotel din Gettysburg, prin care a cerut inversarea rezultatului alegerilor, Donald Trump i-a invitat la Casa Alba pe senatorii republicani. Presa americana a notat locul in care desfasurat o audiere privind nereguli electorale la care au participat si avocatii campaniei: aici a fost purtata o batalie importanta a Razboiului Civil.

Presedintele american Donald Trump a anuntat in ce conditii va pleca de la Casa Alba. Mai intai trebuie sa se intample acest lucru

Presedintele american Donald Trump a precizat in ce conditii va parasi Casa Alba, pentru a permite instalarea lui Joe Biden, castigatorul scrutinului din 3 noiembrie.

Donald Trump: Biden poate intra in Casa Alba ca Presedinte doar daca poate dovedi ca ridicolele sale 80.000.000 de voturi nu au fost obtinute fraudulos sau ilegal

Donald Trump, presedintele in exercitiu al Statelor Unite, sustine ca atunci cand lumea va vedea frauda electorala masivadin Detroit, Atlanta, Philadelphia si Milwaukee, Joe Biden va avea o mare.

Trump refuza din nou sa accepte victoria lui Biden: Conditia pusa pentru a pleca de la Casa Alba

Donald Trump nu se impaca nicidecum cu pierderea alegerilor. Liderul in exercitiu de la Casa Alba anunta ca pleaca daca presedintele-ales demonstreaza ca nu a fraudat la 3 noiembrie.

Melania Trump, mai fericita ca niciodata ca pleaca de la Casa Alba?

Melania si Donald Trump se pregatesc incet-incet sa paraseasca Casa Alba, iar inca Prima Doamna a Statelor Unite pare ca radiaza de fericire in ultima vreme. Sa fie chiar plecarea de la Casa Alba motivul fericirii ei? .

Donald Trump sustine ca va pleca de la Casa Alba doar in situatia in care Colegiul Electoral ii va atribui victoria lui Joe Biden: Va fi greu, caci stim ca a fost o frauda masiva

Republicanul Donald Trump, presedintele in exercitiu al Statelor Unite ale Americii, a declarat, joi, ca va pleca de la Casa Alba doar in conditiile in care majoritatea voturilor din Colegiul Electoral ii vor fi.

De ce Prima Doamna a Americii nu are voie sa deschida geamurile de la Casa Alba

Primele Doamne au fost mereu invidiate pentru statutul lor, dar partea pe care nu multi au luat-o in considerare a fost cea legata de regulile extrem de stricte carora au trebuit sa se supuna. Ce trebuiau sa respecte sotiile presedintilor? Nu aveau voie multe lucruri. Reguli stricte pe care Primele Doamne ale Americii nu au .

Donald Trump si-a facut una din ultimele indatoriri ceremoniale la Casa Alba: A gratiat complet un curcan cu prilejul Zilei Recunostintei VIDEO

Presedintele american in exercitiu Donald Trump l-a gratiat pe curcanul Corn Porumb) de Ziua Recunostintei, o sarbatoare marcata anul acesta de pandemia de COVID-19, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )