Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO Trump a incalcat protocolul la intalnirea cu Regina Elisabeta, iar gafa a starnit o furtuna pe retelele sociale

Adevărul Adevărul,
VIDEO Trump a incalcat protocolul la intalnirea cu Regina Elisabeta, iar gafa a starnit o furtuna pe retelele sociale

In cadrul intalnirii de la Castelul Windsor dintre presedintele american Donald Trump si Regina Marii Britanii, o intrevedere plina de momente de protocol de la traditionalul ceai la strangerea de mana pentru fotografi un moment stanjenitor a starnit valuri pe retelele sociale. continuă pe Adevărul

Donald Trump, gafa dupa gafa, la intalnirea cu Regina Elisabeta a II-a: Ce gesturi a facut presedintele american(VIDEO)

Donald Trump a facut gafa dupa gafa la intalnirea cu regina Marii Britanii. Neobisnuit cu eticheta unei case regale, presedintele Statelor Unite a presarat intalnirea cu momente de.

VIDEO Presedintele SUA Donald Trump, primit de Regina Elisabeta a II-a

Presedintele SUA, Donald Trump, si sotia sa, Melania, au fost primiti de Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit la Castelul Windsor.

Regina Elisabeta a II-a s-a intalnit pentru prima data cu Donald Trump la Castelul Windsor (FOTO)

Presedintele american Donald Trump si sotia sa, Melania, au fost primiti, vineri, la Castelul Windsor, de catre Regina Elisabeta a II-a. Este prima data cand monarhul de 92 de ani se intalneste cu.

Lucruri mai putin stiute despre Regina Elisabeta: de ce nu are nevoie de permis de conducere si pasaport si care este echipa de fotbal preferata

In 2016, Regina Elisabeta a II-a 92 de ani) a devenit cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii. Este regina de mai mult de sase decenii si a fost martora multor evenimente si schimbari in intreaga lume.

VIDEO Trump, criticat dupa ce a facut mai multe gafe la ntlnirea cu Regina Elizabeta a II-a

Presedintele Donald Trump a incalcat, vineri, in doar cateva minute cel putin doua reguli de protocol in timpul intalnirii sale cu Regina Elizabeta a II-a a Marii Britanii de la Castelul Windsor, relateaza presa britanica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )