Libnet.ro
UNICEF

19:45

VIDEO n vizita la Salonul Auto Bucuresti Accesorii 2018. Prezentarea noutatilor POV

Hotnews Hotnews,
 VIDEO n vizita la Salonul Auto Bucuresti Accesorii 2018. Prezentarea noutatilor POV

Salonul Auto Bucuresti Accesorii 11-21 Octombrie) aniverseaza odata cu aceasta editie 25 de ani de la primul eveniment de acest gen tinut in Romania in 1993), iar in clipul aveti un tur complet al evenimentului, cu video de tip POV Point Of View / Person View). La fel ca si editiile anterioare ale SAB A, organizatorul este compania Premium Expo, prin Albert Kiss si Sorin Radacineanu acesta din urma fiind chiar fiul celui care a organizat in 1993 prima expozitie auto din Romania. continuă pe Hotnews

Expozitie de inventii romanesti la Salonul Auto Bucuresti

Zeci de mii de vizitatori s-au intors in timp pentru o zi si au putut vedea de exemplu Rucsacul zburator al lui Iustin Capra, la expozitia de inventii romanesti.

VIDEO Vizita lui Erdogan la Chisinau: Opozitia a organizat un protest la Ambasada Turciei: Stop dictaturii

Zeci de activisti si simpatizanti ai PAS, PLDM si PPDA au organizat un protest miercuri, 17 octombrie, in fata Ambasadei Turciei la Chisinau, intitulat Stop dictaturii. Manifestantii s-au pronuntat impotriva vizitei lui Recep Erdogan in Republica Moldova si au condamnat decizia autoritatilor moldovene de a-i expulza pe cei sapte profesori turci de la Liceul Orizont.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )