Libnet.ro
UNICEF

23:16

VIDEO WTA: Simona Halep a reusit cea mai frumoasa lovitura a zilei la Indian Wells

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA: Simona Halep a reusit cea mai frumoasa lovitura a zilei la Indian Wells

Simona Halep a fost eliminata in semifinale la Indian Wells, dupa o infrangere categorica 3-6, 0-6 cu Naomi Osaka), insa liderul mondial a avut momente in care a aratat cel mai bun tenis al sau. WTA a ales drept lovitura zilei un punct superb reusit de Simona in primul set, cand era condusa cu 4-3. continuă pe Hotnews

VIDEO Vacanta de turist strain la mare, in Romania lui 1970: Cea mai frumoasa amintire de familie din viata noastra

Pentru o familie de slavi din estul Europei, vacanta petrecuta pe litoralul romanesc in anul 1970 este cea mai frumoasa amintire din viata sa.

VIDEO WTA: Simona Halep, lovitura zilei la Indian Wells

Asociatia Jucatoarelor Profesioniste de Tenis WTA) a ales drept lovitura zilei a opta de la Indian Wells un punct castigat de Simona Halep, locul 1 WTA, in fata croatei Petra Martic, in meciul care i-a adus liderului mondial calificarea in semifinalele competitiei de categorie Premier Mandatory.

FOTO Sorana Cirstea, sexy la plaja pe un iaht in Miami. Cum a fost surprinsa cea mai frumoasa jucatoare din WTA

Sorana Cirstea nu a avut prea mult noroc la Indian Wells, unde a fost invinsa in turul secund de Venus Williams, care a eliminat-o din competitie.

SIMONA HALEP-NAOMI OSAKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Halep, la un pas de finala, la Indian Wells

SIMONA HALEP-NAOMI OSAKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Simona Halep, liderul ierarhiei WTA, pastreaza echipamentul pe care l-a purtat la inceputul anului 2018, jucatoarea romanca facand aceasta dezvaluire.

Povestea frumoasa s-a incheiat: Pustoaica de 16 ani care a facut furori la Indian Wells a fost eliminata. Va urca spectaculos in clasamentul WTA

Simona Halep 1 WTA) e cea mai in forma jucatoare in turneul californian, insa victoriile ei sunt, oarecum, firesti, avand in vedere ca e lider mondial. in schimb, Amanda Anisimova 149 WTA) a venit de nicaieri si a avut un parcurs impresionant.

VIDEO Simona Halep, invinsa in semifinale la Indian Wells (3-6, 0-6 cu Naomi Osaka)/ N-a fost ziua ei

Simona a contat in semifinala de sambata doar in primul set, pana la 3-3 si 0-30 pe serviciul adversarei), moment din care tot jocul liderului mondial s-a descompus piesa cu piesa. Halep nu a mai castigat nici macar un game 3-6, 0-6, dupa o ora si 3 minute), evolutia jucatoarei noastre fiind o combinatie de erori nefortate in cele mai importante momente) si resemnare morala. Naomi Osaka 44 WTA) a reusit prima victorie in meciurile directe cu Halep si de ce maniera!), bifand astfel cel mai important rezultat de pana acum al carierei: calificarea in finala Indian Wells Premier Mandatory). Se actualizeaza.

SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS

SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS Simona Halep, liderul mondial in ierarhia feminina de tenis, s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Indian Wells California), dotat cu.

VIDEO Rezumatul unui meci de cosmar pentru Simona Halep. Cum a pierdut neverosimil in fata japonezei Osaka

Simona Halep a pierdut in semifinale la Indian Wells, unde a fost invinsa clar de japoneza Naomi Osaka, locul 44 in clasamentul WTA.

Simona Halep-Petra Martic LIVE. Lovitura dura primita de Maria Sharapova din partea lui Halep

Simona Halep-Petra Martic LIVE Simona Halep, 26 de ani, va depasi mai multe jucatoare importante in topul saptamanilor petrecute pe primul loc WTA, unele dintre ele nume foarte importante pentru tenisul mondial,.

Simona Halep a ratat calificarea in finala turneului de la Indian Wells (WTA)

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a ratat calificarea in finala turneului WTA de la Indian Wells California), dotat cu premii totale de 7. 535 dolari, vineri, dupa ce a fost.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )