Libnet.ro
UNICEF

09:15

VIDEO Young Boys Berna vs Juventus 2-1/ Cristiano Ronaldo refuza egalul

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Young Boys Berna vs Juventus 2-1/ Cristiano Ronaldo refuza egalul

Juventus Torino a fost invinsa, scor 2-1, de Young Boys, in deplasarea de la Berna din ultima etapa a grupelor Champions League. Italienii au avut ocazia de a egala, dupa ce Dybala l-a invins pe Wolfli in prelungirile partidei, insa Cristiano Ronaldo s-a aflat pe traiectoria sutului, fiind in pozitie de ofsaid, si golul a fost anulat. continuă pe Hotnews

Cristiano Ronaldo: Juventus 'este mai mult o familie' dect Real Madrid

Juventus Torino este mai mult o familie decat Real Madrid, a declarat Cristiano Ronaldo, fotbalistul vedeta al echipei italiene, transferat in vara de la gruparea din capitala Spaniei, intr-un interviu acordat in comun publicatiilor La Gazzetta dello Sport, Tuttosport si Corriere dello Sport.

Champions League: Seara surprizelor: nfrngeri pentru Real Madrid, Manchester United si Juventus/ Lyon merge n optimi (Rezultatele serii)

Miercuri au avut loc ultimele meciuri din grupele Champions League. Deja calificate mai departe, majoritatea favoritelor au fost invinse: Real Madrid a fost umilita de CSKA Moscova, pe teren propriu 0-3), in timp ce Manchester United si Juventus Torino au fost invinse cu 2-1 de Valencia, respectiv Young Boys Berna. Olympique Lyon este ultima echipa calificata in optimile competitiei, dupa ce terminat la egalitate 1-1) cu Sahtior Donetk si s-a pozitionat pe locul secund in grupa F.

MUTAREA MILENIULUI? Messi ar putea ajunge in Serie A! Ce a spus Cristiano Ronaldo...

Se pare ca nu doar iubitorii de fotbal din toata lumea duc dorul confruntarilor dintre Cristiano Ronaldo si Lionel Messi, ci aparent chiar si cele doua superstaruri se gandesc cu nostalgie la vremurile cand se du.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )