Libnet.ro
UNICEF

12:15

Le Vif: Dupa Irlanda, Flandra ar fi cea mai afectata de Brexit

Hotnews Hotnews,
 Le Vif: Dupa Irlanda, Flandra ar fi cea mai afectata de Brexit

Dupa Irlanda, Flandra ar fi cea mai afectata de o iesirea a Regatului Unit din Uniunea Europeana fara un acord negociat no deal), a declarat luni ministrul-presedinte flamand Geert Bourgeois in declaratia sa din septembrie catre Parlamentul flamand. Decizia suverana a britanicilor de a parasi UE risca sa se transforme intr-o o eroare suverana, a comentat Bourgeois, potrivit Le Vif, citat de Rador. continuă pe Hotnews

Cea mai scazuta temperatura a toamnei s-a nregistrat la Miercurea Ciuc: Termometrele au aratat -4 grade

Mercurul termometrelor a coborat la Miercurea Ciuc, in noaptea de marti spre miercuri, pana la minus 4 grade Celsius, cea mai scazuta temperatura din judet in aceasta toamna, in timp ce la Odorheiu Secuiesc temperatura a avut cea mai coborata valoare inregistrata vreodata in aceasta zi, de minus 3 grade.

Cea mai celebra actrita din China a disparut in conditii misterioase

Fan BingBing, cea mai celebra actrita din China, si una din cele mai bogate, a disparut fara urma in urma cu doua luni. Se banuie ca totul are legatura cu evaziunea fiscala de care este acuzata.

O specie care a existat n Madagascar acum peste un mileniu, declarata cea mai mare pasare care a trait vreodata pe Pamnt

Vorombe titan, o specie din Madagascar, disparuta in urma cu multe secole, a primit din partea oamenilor de stiinta din Londra titulatura oficiala de cea mai mare pasare care a trait vreodata pe Terra, informeaza PA, citata de Agerpres.

Minus 3,8 grade intr-un oras din Romania, cea mai scazuta temperatura a toamnei

La Miercurea Ciuc s-au inregistrat, miercuri dimineata, minus 3,8 grade Celsius, aceasta fiind cea mai scazuta temperatura a unei zile de toamna de anul acesta, din zonele locuite din tara, iar meteorologii se.

Carmen Dan, despre DEMISIE: Sunt un om responsabil. Iau cea mai corecta decizie (VIDEO)

Carmen Dan a fost audiata, marti, in Comisia de Aparare a Senatului, unde a datd eclaratii pe tema protestului din 10 august. intrebata despre o posibila demisie, Dan a spus ca va lua decizia cea mai.

Nadia Comaneci a marturisit care e stirea cea mai ingrozitoare despre ea: L-au sunat pe Bart si i-au spus...

Nadia Comaneci a marturisit care a fost cea mai teribila informatie care a aparut despre ea. Marea campioana la gimnastica a dezvaluit ce s-a intamplat. Acum vreo 15, 20 de ani, nu mai tin minte exact,.

SOC in muzica populara: Cea mai cunoscuta orchestra a neamului s-a apucat de cantat MANELE! Fanii sunt inmarmuriti (VIDEO)

Au notorietate, succes si nu se mai pune problema sa cante pentru bani! Lautarii din Chisinau sub bagheta maestrului Nicolae Botgros este, la ora actuala, cea mai titrata orchestra de muzica populara.

Romania, tara cu cea mai mare rata de analfabeti functionali din UE, aloca mai multi bani pentru invatamantul superior decat pentru cel preuniversitar

In loc sa investeasca substantial in educatia de la baza, respectiv in ciclul prescolar, primar si gimnazial, si in pofida faptului ca are cea mai ridicata rata de analfabetism functional din Uniunea Europeana aproximativ 40%), Romania aloca mai multi bani pentru sistemul universitar. Cel putin asa arata un studiu recent, realizat de Societatea Academica din Romania SAR).

SMILEY a explodat: Cearta cumplita cu cea mai cunoscuta cantareata... De la ce a pornit totul...

Un schimb dur de replici a avut loc la Vocea Romaniei, intre Irina Remes si Smiley dupa ce cantareata a spus despre fostul cantaret al trupei Simplu ca este un.

Cinci aspecte inedite despre Belgia. Cat a durat cea mai lunga criza politica dintr-un stat membru UE si ce inaltime are primul zgarie-nori din Europa

Este patria cicolatei de lux si a berii de calitate, este tara in care se mananca, probabil, cei mai multi cartofi prajiti, dar si una dintre cele mai dezvoltate tari din Uniunea Europeana. Este vorba despre Belgia, tara in care se afla sediul Comisiei Europene si al Consiliului Uniunii Europene, precum si cel al Organizatiei Tratatului Atlanticului de Nord.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )