Libnet.ro
UNICEF

06:30

Viitorul campion feroviar european Siemens Alstom ar putea lua o palma de la UE, facndu-i pe chinezi sa-si rda n barba

Hotnews Hotnews,
 Viitorul campion feroviar european Siemens Alstom ar putea lua o palma de la UE, facndu-i pe chinezi sa-si rda n barba

Diviziile de transport feroviar ale concernelor german si francez, Siemens si Alstom, vor sa fuzioneze, insa se pare ca se lovesc de un refuz european. Potrivit Frankfurter Allgemeine Zeitung FAZ), arbitrii concurentei de la Bruxelles ar fi anuntat o data, pentru decizia lor negativa. Curat murdar, am zice! Doar Uniunea Europeana a fost creata si pentru a fi competitiva economic cu alte continente. in acest caz, daca UE decide in spiritul legii, da apa la moara chinezilor si nu numai. in razboiul pentru resurse si piete, corectitudinea europeana risca sa aiba un nedorit efect de bumerang. continuă pe Hotnews

Viitorul campion feroviar european Siemens Alstom ar putea lua o palma de la UE, facndu-i pe chinezi sa-si rada n barba

Diviziile de transport feroviar ale concernelor german si francez, Siemens si Alstom, vor sa fuzioneze, insa se pare ca se lovesc de un refuz european. Potrivit Frankfurter Allgemeine Zeitung FAZ), arbitrii concurentei de la Bruxelles ar fi anuntat o data, pentru decizia lor negativa. Curat murdar, am zice! Doar Uniunea Europeana a fost creata si pentru a fi competitiva economic cu alte continente. in acest caz, daca UE decide in spiritul legii, da apa la moara chinezilor si nu numai. in razboiul pentru resurse si piete, corectitudinea europeana risca sa aiba un nedorit efect de bumerang.

Romanii si-ar putea lua televizoare, biciclete electrice si motociclete prin programul Rabla

Ministerul Mediului are in vedere bugetarea, si in 2019, a programului Rabla pentru electrocasnice, iar ghidul de finantare ar putea fi modificat prin adaugarea si de alte echipamente, precum televizoare, biciclete electrice sau motociclete.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )