Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viktor Orban, azi doar suspendat sau exclus din PPE? Consecintele unei decizii istorice

Adevărul Adevărul,
Viktor Orban, azi doar suspendat sau exclus din PPE? Consecintele unei decizii istorice

Azi se va transa problema. Dar nu e deloc sigur care va fi solutia si, din aceasta cauza, sa vedem ce-ar implica cele trei scenarii pe marginea carora se negocia intens la Bruxelles chiar si aseara tarziu, cantarindu-se avantajele si riscurile iesirii din joc a FIDESZ, partidul care, mai ales in ultimii ani, a provocat nenumarate probleme de imagine dar nu numai) familiei politice a dreptei europene. continuă pe Adevărul

Viktor Orban, suspendat sau exclus din PPE? Consecintele unei decizii istorice

Azi se va transa problema. Dar nu e deloc sigur care va fi solutia si, din aceasta cauza, sa vedem ce-ar implica cele trei scenarii pe marginea carora se negocia intens la Bruxelles chiar si aseara tarziu, cantarindu-se avantajele si riscurile iesirii din joc a FIDESZ, partidul care, mai ales in ultimii ani, a provocat nenumarate probleme de imagine dar nu numai) familiei politice a dreptei europene.

Partidul lui Viktor Orban a fost suspendat din Partidul Popular European: PNL a votat impotriva Fidesz

Presedintele PPE, Joseph Daul, a anuntat, miercuri seara, ca partidul premierui maghiar Viktor Orban, Fidesz, va fi suspendat din PPE, cea mai mare familia politica europeana. Aceasta decizie a fost luata cu.

Siegfried Muresan, dupa suspendarea partidului lui Viktor Orban din PPE: PNL a votat in favoarea suspendarii. Ce urmeaza

Siegfried Muresan, purtatorul de cuvant al PPE, a anuntat ca Fidesz, formatiunea condusa de premierul Ungariei, Viktor Orban, a fost suspendata din Partidul Popularilor Europeni. Acesta e un prim pas care poate duce la o eventuala excludere a formatiunii maghiare din familia populara europeana.

Dreapta europeana se pregateste sa-l sanctioneze pe populistul suveranist Viktor Orban

Dreapta europeana se reuneste miercuri pentru a-l sanctiona pe Viktor Orban, in urma derapajelor sale populiste impotriva Bruxellesului sau imigratiei, cu doua luni inaintea alegerilor parlamentare europene, relateaza AFP.

FIDESZ, partidului lui Viktor Orban, suspendat pe termen nelimitat din PPE

Partidul aflat la putere in Ungaria, Fidesz, a fost suspendat din formatiunea paneuropeana de centru-dreapta Partidul Popular European PPE) pe termen nelimitat, a anuntat miercuri pe Twitter presedintele PPE,.

UPDATE Fidesz a fost suspendat din Partidul Popular European / Viktor Orban: Fidesz isi suspenda in mod unilateral activitatea din PPE

Fidesz, partidul premierului suveranist ungar Viktor Orban, a fost suspendat din Partidul Popular European, a anuntat miercuri europarlamentarul liberal Siegfried Muresan. Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca Fidesz a decis in mod unilateral sa isi suspende exercitarea drepturilor de membru al Partidului Popular European PPE) atat timp cat cei trei intelepti isi termina raportul, dupa care vom avea din nou discutii cu PPE.

EUObserver: A venit vremea ca Fidesz sa fie exclus din PPE/ Cea mai urgenta problema este deteriorarea statului de drept din Romania

Partidul Coalitia Nationala din Finlanda si Partidul Moderat din Suedia au cerut formal expulzarea Fidesz din Partidul Popular European PPE). Prin amendarea constitutiei jurisdictia curtii constitutionale a fost limitata, in sistemul judiciar mecanismele de echilibru si control au fost restranse, iar noile legi ale presei au restrictionat libertatea acesteia. Cea mai urgenta problema este deteriorarea statului de drept din Romania, scrie EUObserver, citat de Rador.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )