Libnet.ro
UNICEF

09:45

Viktor Orban continua atacurile la adresa UE: Trebuie sa punem capat visului nebun al Statelor Unite ale Europei

B1 B1,
Viktor Orban continua atacurile la adresa UE: Trebuie sa punem capat visului nebun al Statelor Unite ale Europei

Viktor Orban continua meciul cu oficialii de la Bruxelles, jucand din nou cartea nationalismului si invocand cultura crestina. Premierul ungar a spus vineri ca la alegerile din luna mai pentru Parlamentul. continuă pe B1

Viktor Orban, un nou atac la UE: Trebuie sa punem capat visului nebun al Statelor Unite ale Europei

Premierul ungar Viktor Orban a declarat vineri ca la alegerile din luna mai pentru Parlamentul European isi doreste un nou inceput pentru Europa, sa punem capat visului nebun al unor State Unite ale Europei, pentru ca Europa sa apartina din nou europenilor, relateaza Reuters, site-ul ungar de stiri Index. hu si agentia nationala de presa MTI.

DE ZIUA NATIONALA A UNGARIEI: Viktor Orban isi afiseaza, alianta cu Polonia

Premierul ungar, Viktor Orban, amenintat cu excluderea din Partidul Popular European PPE, dreapta) a atacat astazi, cosmarul federalismului european si a anuntat ca lucreaza la o renastere a Europei Centrale, condusa de Ungaria si Polonia.

Viktor Orban isi afiseaza, de Ziua Nationala a Ungariei, alianta cu Polonia

Premierul ungar Viktor Orban, amenintat cu excluderea din Partidul Popular European PPE, dreapta) a atacat vineri cosmarul federalismului european si a anuntat ca lucreaza la o renastere a Europei Centrale, condusa de Ungaria si Polonia, relateaza AFP.

Viktor Orban prezinta scuze si le cere conservatorilor europeni sa nu excluda Fidesz din PPE

Premierul ungar Viktor Orban a cerut scuze pentru limbajul ofensator liderilor europeni conservatori care au initial procedura de excludere a partidului sau, Fidesz, din grupul Partidului Popular.

Reclama lui Viktor Orban de incurajare a natalitatii si valorilor traditionale, luata in ras din cauza partenerului distras

Campania guvernului lui Viktor Orban care are ca scop incurajarea familiei traditionale si cresterea sporului natural a avut un efect neasteptat, dupa ce bannerul campaniei prezenta imaginea unui cuplu faimos pe retelele de socializare pentru infatisarea infidelitatii sau cel putin a unui partener distras de o alta femeie, relateaza The Guardian.

Manfred Weber si Viktor Orban nu au ajuns la o intelgere privind viitorul partidului Fidesz in PPE

Liderul Partidului Popular European, Manfred Weber si premierul ungar Viktor Orban s-au intalnit marti, la Budapesta, insa nu au reusit sa gaseasca o solutie la disputa care s-ar putea incheia cu excluderea partidului Fidesz din grupul PPE, relateaza Mediafax citand site-ul agentiei Dpa.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )