Libnet.ro
UNICEF

10:45

Viktor Orban, despre alegerile din Romania: Suntem legati de comunitatea ungarade acolo

B1 B1,
Viktor Orban, despre alegerile din Romania: Suntem legati de comunitatea ungarade acolo

Romania este un important partener economic pentru Ungaria, a declarat vineri premierul ungar Viktor Orban. Acesta a vorbit si desprealegerile parlamentare din Romania in interviul sau saptamanal pe. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre imaginile din Spitalul din Resita: Asa ceva nu mai trebuie sa se intample. Este de neinteles atitudinea celor care erau responsabili de spital

Premierul Ludovic Orban a avut o prima reactie in cazul imaginilor revoltatoare de la Spitalul din Resita, unde mai multi pacienti cu afectiuni psihice au fost fotografiati in timp ce zaceau pe holuri,.

Premierul Ludovic Orban, despre depolitizare: Trebuie sa fie separata cariera politica de cariera in functie publica (VIDEO)

In cursul serii de joi, ultima zi de campanie electorala pentru alegerile parlamentare din 2020, premierul Ludovic Orban a adus in discutie subiectul depolitizarii din functiile publice din Romania si mai ales ce.

Premierul Ludovic Orban, despre depolitizare: Trebuie sa fie separata cariera politica de cariera in functie publica (VIDEO)

In cursul serii de joi, ultima zi de campanie electorala pentru alegerile parlamentare din 2020, premierul Ludovic Orban a adus in discutie subiectul depolitizarii din functiile publice din Romania si mai ales ce.

Un ziar de casa al lui Viktor Orban il apara pe europarlamentarul prins la o orgie gay: De ce acum?. Conspiratia vazuta la Budapesta

Un ziar de casa al premierului ungar Viktor Orban sustine ca eurodeputatul Jozsef Szajer, care a demisionat inainte de aparitia informatiilor precum ca a fost prins participand la o orgie gay, este victima unei operatiuni a unor servicii secrete europene, mai ales cel german.

Cine este europarlamentarul maghiar prins la o orgie gay: un ultraconservator apropiat de Viktor Orban, care a interzis casatoriile gay in Ungaria

Europarlamentarul care a participat la orgia sexuala cu 25 de persoane din Bruxelles este eurodeputatul ungar Jozsef Szajer, membru al partidului lui Viktor Orban, FIDESZ, si al PPE. Sotia sa este judecator al Curtii Constitutionale de la Budapesta.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre slujbele de Craciun: in Romania se pot desfasura respectand masurile de protectie sanitara (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, joi, referitor la recomandarea Comisiei Europene ca slujbele de Craciun sa se desfasoare online, ca in Romania acestea se pot desfasura respectand masurile de pr.

The Economist, despre Romania: Alegerile din aceasta duminica ar trebui sa ii ofere o platforma mai stabila

The Economist a redactat un articol despre alegerile parlamentare din Romania si situatia din ultimii ani ai tarii. Publicatia a remarcat ca scrutinul din aceasta duminica, ar trebui sa ii ofere o platforma.

Ludovic Orban, despre CCR: A functionat ca a treia camera a Parlamentului, daca unii erau de la PSD votau orice, chiar daca nu avea nicio legatura cu Constitutia

Premierul Ludovic Orban spune ca in Romania este nevoie de o reforma constitutionala care sa implice, printre altele, transpunerea in legea fundamentala a deciziei luate in urma referendumului din 2019, pe.

Orasele mari din Romania care vor avea tren-tramvai. Ce va face mijlocul de transport pentru calatori

Cu toate ca suntem intr-o criza economica accentuata, exista doua judete din zona de vest a tarii care se dezvolta. Timis si Caras-Severin au demarat mai multe proiecte importante. Proiectele initiate de cele doua judete se bazeaza pe fonduri europene de infrastructura. Dezvoltarea are ca obiect infrastructura feroviara dar si cea a autostrazilor si soselelor.

Gabi Firea, totul despre bataile din familia ei si divort: L-am lasat singur in apartament si am plecat

Gabriela Firea este una dintre cele mai cunoscute figuri feminine din politica romaneasca actuala. Fosta primarita a Capitalei a avut o copilarie si o tinerete extrem de agitate. Firea a vorbit despre problemele pe care le-a trait in trecut. Gabi Firea, totul despre bataile din familiei ei si divort, un divort care i-a marcat viata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2491 seconds )