Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viktor Orban, dispus sa ajute Turcia in Siria. Erdogan santajeaza UE cu refugiatii

Adevărul Adevărul,
Viktor Orban, dispus sa ajute Turcia in Siria. Erdogan santajeaza UE cu refugiatii

Ungaria este dispusa sa participe la reconstruirea zonelor incluse in zona de securitate pe care Turcia doreste sa o creeze in nordul Siriei si este de acord cu planul Ankarei de a repatria in acea zona o parte a refugiatilor sirieni aflati in prezent in Turcia, a declarat joi premierul ungar Viktor Orban, dupa o intrevedere la Budapesta cu presedintele turc Recep Erdogan. continuă pe Adevărul

Fratia iliberalilor. Dupa Vladimir Putin, Recep Erdogan vine in vizita la Viktor Orban

La o saptamana de la vizita lui Vladimir Putin, la premierul ungar Viktor Orban mai vine un oaspete controversat: presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan. Liderul de la Budapesta pledeaza pentru o cooperare strategica a Uniunii Europene cu Turcia.

O scrisoare confuza: Viktor Orban l-a felicitat pe Ludovic Orban Internautii au facut glume pe seama numelor celor doi demnitari

Premierul ungar Viktor Orban l-a felicitat printr-o scrisoare pe Ludovic Orban, noul prim-ministru al Romaniei, marti dimineata, a transmis, Bertalan Havasi, seful biroului de presa al prim-ministrului Ungariei, potrivit MTI.

Viktor Orban, mesaj pentru Ludovic Orban, dupa preluarea mandatului de PREMIER: Ungaria este pregatita sa coopereze. Pot sa va asigur

Premierul Ungariei, Viktor Orban, l-a felicitat, marti, peliderulPNL Ludovic Orban pentru numirea in functia de prim-ministru al Romaniei. Pot sa va asigur ca Ungaria este pregatita sa coopereze.

Revizionismul ca arma politica. infrangerea lui Viktor Orban se va sparge in capul Romaniei?

Invincibil de un deceniu, Viktor Orban se confrunta cu sanctionarea la urne fara precedent a derivei autoritare si a degenerarii etice a regimului sau. Victoria opozitiei in Budapesta si marile orase maghiare deschide speranta pentru legislativele din 2022, scrie LARICS pe blogul de pe adevarul. ro.

Sotia lui Abu Bakr al-Baghdadi, arestata de Turcia, anunta Erdogan

Presedintele turc Recep Tayyip Erodgan a anuntat miercuri ca Turcia a arestat-o pe sotia lui Abu Bakr al-Baghdadi, liderul Statului Islamic SI) mort intr-o operatiune a unui comando american la sfarsitul lui octombrie, relateaza AFP.

Viktor Orban danseaza cu diavolul. Chestiunile Huawei si Banca Internationala de Investitii

Ungaria lui Orban joaca o carte riscanta prin acceptarea fara rezerve a Huawei drept furnizor in ecosistemul ungar de telecomunicatii in timp ce o reincarnare a unei banci a defunctului CAER, in Budapesta, a devenit un succes al diplomatiei moscovite dar si un cal troian al serviciilor de informatii ruse in Europa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )