Libnet.ro
UNICEF

09:15

Vin americanii! incepe cea mai ampla desfasurare de forte de dupa Razboiul Rece

România Liberă România Liberă,
Vin americanii! incepe cea mai ampla desfasurare de forte de dupa Razboiul Rece

Romania va participa, in anul 2020, alaturi de celelalte tari NATO, la exercitiul militar Defender . continuă pe România Liberă

HOROSCOP. Cea mai buna trasatura a semnelor zodiacale. Ce le face cu adevarat speciale - TAURII sunt de incredere

Zodia in care te-ai nascut spune foarte multe despre tine, inclusiv care este cea mai buna latura a sa. Fiecare semn astrologic are un punct forte pe care trebuie sa mizeze atunci cand ii este cel mai greu.

Medicul Florin Mihaltan: Cea mai puternica masura anti-fumat este sa maresti taxa pe pachetul de tutun. Daca maresti taxa cu 10%, se lasa de fumat intre 3% si 5% dintre fumatori

Cea mai puternica masura anti-fumat este cresterea taxei pe pachetul de tutun, iar la fiecare crestere cu 10% a acestei taxe se lasa de fumat intre 3% si 5% dintre fumatori, afirma medicul Florin Mihaltan, unul dintre cei mai cunoscuti pneumologi din Romania. Florin Mihaltan mai spune ca fumatorii care se lasa in cazul cresterii taxei sunt mai ales cei foarte tineri, care nu au bani sau care au bani dramuiti de acasa.

Se dusese sa se tunda, cand frizerul a observat un cos ciudat. Nu avea nici cea mai vaga idee ca avea sa-i salveze viata clientului sau

Tanarul se dusese sa se tunda, cand frizerul a observat un cos ciudat. Nu avea nici cea mai vaga idee ca avea sa se transforme intr-un adevarat erou pentru clientul sau.

Ce spune un psiholog roman despre Blue Monday, cea mai deprimanta zi a anului

Azi e Blue Monday, acea zi catalogata ca fiind cea mai deprimanta a anului. De ceva timp am tot vazut-o rostogolita la inceputul fiecarui an ca o certitudine despre care nu se discuta prea mult, ci e luata ca atare, ca un fel certitudine stiintifica. Totusi, cat de adevarata e afirmatia? Am vorbit cu un psiholog roman sa aflu ce e fictiune, ce e realitate, si care sunt problemele cu care se confrunta cei care sufera de depresie in Romania.

Azi e Blue Monday, cea mai deprimanta zi a anului 2020: cum poate fi combatuta

Pentru ca intruneste conditiile stabilite de un psiholog britanic, ziua de 20 ianuarie devine lunea albastra, cea mai deprimanta zi din anul 2020.

Alerta la inceput de saptamana: Luni este cea mai deprimanta zi a anului

Luni va fi cea mai deprimanta zi a anului, Blue Monday, concept promovat de un psiholog britanic care a creat o formula matematica pentru a identifica cele mai dificile momente dintr-un an.

Trei frati au doborat recordul pentru cea mai rapida traversare a Oceanului Atlantic intr-o ambarcatiune cu vasle. Timpul stabilit de ei si ce au decis sa faca cu premiul (FOTO, VIDEO)

Trei frati care au doborat recordul pentru cea mai rapida traversare a Oceanului Atlantic intr-o ambarcatiune cu vasle, cei trei parcurgand distanta de 4. 828 km in 35 de zile, 9 ore si 9 minute. Recordul.

Ciolos, despre asumarea raspunderii guvernului pe alegerea primarilor in doua tururi: Cea mai buna varianta Ma bucur ca Ludovic Orban a facut acest pas

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, sambata, la Iasi, ca asumarea raspunderii pe alegerea primarilor in doua tururi este cea mai buna varianta. Ma bucur ca Ludovic Orban a facut acest pas curajos, sper sa o faca si pentru alte proiecte de legi, a afirmat Ciolos, potrivit Mediafax.

China a inregistrat in 2019 cea mai slaba crestere economica din ultimii 29 de ani

Cresterea economica a Chinei a fost de 6,1% in 2019, cea mai slaba din ultimii aproape 30 de ani, in contextul razboiului comercial cu Statele Unite, insa regimul de la Beijing a introdus o serie de masuri pentru a contracara o scadere si mai mare anul acesta, relateaza Mediafax citand site-ul agentiei Reuters.

PE FONDUL RECUPERARII DEPRECIERILOR CAUZATE DE EFECTELE OUG 1142018 IN ECONOMIE Fondurile de pensii din Pilonul II - la cea mai buna performanta din ultimii noua ani

Randamentul mediu al fondurilor din Pilonul II a fost de 11,8%, anul trecut, in timp ce randamentul total realizat de la inceput si pana acum a ajuns la 154%, potrivit APAPR * Autoritatile sustin ca trebuie investit in Pilonul II de pensii * Analistii spun ca ar fi bine ca Pilonul II sa fie complementar la Pilonul I si suplimentat de economiile individuale Cele sapte fonduri de pensii private obligatorii Pilonul II) au avut, anul trecut, un randament mediu de 11,8%, cea mai buna performanta din ultimii noua ani, pe fondul recuperarii deprecierilor cauzate de efectele OUG 1142018 in economie si pe pietele financiare, precum si ca urmare a evolutiilor peste asteptari ale Bursei de Valori Bucuresti, arata un comunicat transmis de Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )