Libnet.ro
UNICEF

07:15

Vinieta Oxigen, ca paradigma electorala

România Liberă România Liberă,
Vinieta Oxigen, ca paradigma electorala

Gabriela Firea a stabilit de la bun inceput un pas cu finalitate electorala, pentru Operatiunea Vini. continuă pe România Liberă

Vinieta Oxigen are si sustinatori: Un inceput bun, dar timid

Vinieta Oxigen este un inceput bun pentru a reduce poluarea in Bucuresti si astfel de programe trebuie extinse si la nivel national, insa mai importante sunt masurile complementare luate in acest sens, precum innoirea parcului auto, sunt de parere specialistii companiei de consultanta Deloitte.

Gabriela Firea despre sondajul de pe Facebook privind vinieta Oxigen: Am primit peste 15.000 de mesaje, 90% mi-au cerut sa renunt. Voi anunta luni decizia

Primarul Gabriela Firea a anuntat vineri ca a primit peste 15. 000 de mesasaje, in mai putin de 24 de ore, la sondajul organizat pe Facebook, unde intreba daca bucurestenii sunt de acord cu introducerea vinietei Oxigen. Peste 90% din mesajele primite au fost impotriva introducerii taxei.

Primarul Capitalei va anunta astazi daca renunta la vinieta Oxigen

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat vineri, intr-o postare pa pagina sa de Facebook, ca a primit mii de mesaje legate de intentia privind implementarea unei taxe pentru autovehiculele poluate care intra in centrul Capitalei si ca majoritatea opiniilor sunt impotrova introducerii vinietei Oxigen.

Firea anunta ca dupa o zi de referendum privind vinieta Oxigen majoritatea e impotriva implementarii taxei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat vineri, printr-un mesaj postat pe Facebook, ca a primit mii de mesaje legate de intentia sa privind implementarea unei taxe pentru autovehiculele poluate care intra in centrul Capitalei si ca majoritatea opiniilor sunt impotrova introducerii vinietei Oxigen.

OPINII Vinieta Oxigen - un inceput bun, dar timid

Traficul din Bucuresti este constant evidentiat de statistici si studii interne si internationale care plaseaza Capitala Romaniei in topurile celor mai poluate orase din cauza numarului mare de masini si a ambuteiajelor produse. in acest context, este evidenta necesitatea adoptarii unor solutii pentru decongestionarea traficului si, implicit, pentru reducerea poluarii. Demararea programului Oxigen, la inceputul acestui an, are drept scop declarat ameliorarea ambilor indicatori.

Vinieta Oxigen - un inceput bun, dar timid

Traficul din Bucuresti este constant evidentiat de statistici si studii interne si internationale, care plaseaza Capitala Romaniei in topurile celor mai poluate orase din cauza numarului mare de masini si a ambuteiajelor produse. in acest context, este evidenta necesitatea adoptarii unor solutii pentru decongestionarea traficului si, implicit, pentru reducerea poluarii. Demararea programului Oxigen, la inceputul acestui an, are drept scop declarat ameliorarea ambilor indicatori.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )