Libnet.ro
UNICEF

23:00

Violeta Alexandru: Am putea sa votam mai multe zile la alegeri

Antena3 Antena3,
Violeta Alexandru: Am putea sa votam mai multe zile la alegeri

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru afirma, luni, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca procesul de votare s-ar putea modifica din cauza noilor reguli de distantare sociala. continuă pe Antena3

Violeta Alexandru: Guvernul, alaturi de presedintele Iohannis, au gestionat singuri criza

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a postat, luni, un lung mesaj pe Facebook, in care vorbeste despre modul in care s-a schimbat Romania si piata muncii in pandemie si face referire la faptul ca reintoarcerea la birocratie nu va mai fi posibila dupa ce trece criza.

Violenta extrema in Sacele: Mai multe persoane s-au luat la bataie in plina strada (VIDEO)

Tot mai multe incidente violente au fost semnalate in ultimele zile, intre fortele de ordine si cetateni, in ciuda faptului ca Romania se afla in stare de urgenta iar Ordonantele Militare impun mai multe re.

Conflict intre mai multe persoane, in Sectorul 5, fortele de interventie folosind armamentul din dotare Mai multe persoane, duse la audieri VIDEO

Mai multe echipaje de politisti, jandarmi si luptatori ai Serviciului de Actiuni Speciale au intervenit, duminica seara, pentru a aplana un confict izbucnit in Sectorul 5 al Capitalei, intre mai multe persoane. in timpul interventiei, a fost folosit armamentul din dotare, fara a exista persoane ranite, iar mai multi dintre cei implicati sunt dusi la audieri.

Conflict intre mai multe persoane in sectorul 5; politistii au folosit armamentul din dotare

Mai multe echipaje de politisti, jandarmi si luptatori de la Serviciul Actiuni Speciale SAS) au intervenit duminica seara pentru aplanarea unui conflict intre mai multe persoane desfasurat in sectorul 5, fiind folosit si armamentul din dotare, fara a fi inregistrate insa persoane ranite, a informat Politia Capitalei, potrivit Agerpres. Potrivit sursei citate, mai multe persoane au fost imobilizate si vor fi conduse la audieri.

CORONAVIRUS |Proteste in mai multe state americane in plina pandemie de COVID-19: Oamenii cer ridicarea masurilor de restrictie si repornirea economiei (VIDEO)

Mii de oameni au inceput sa protesteze in mai multe state americane fata de restrictiile impuse de autoritati in contextul pandemiei de COVID-19. ingrijorati de pierderea locurilor de munca, de faptul ca.

Wizz Air prelungeste perioada in care mai multe zboruri sunt suspendate

Wizz Air a anuntat ca prelungeste perioada in care mai multe zboruri din Romania sunt suspendate, a anuntat compania, enumerand destinatiile.

Scandal intre mai multe persoane la Sacele. Au intervenit politistii si jandarmii VIDEO

Politistii si jandarmii din Brasov au intervenit, duminica, in municipiul Sacele, unde s-a iscat un conflict intre mai multe persoane. Oamenii legii fac cercetari pentru a vedea de la ce a pornit scandalul.

VIDEO Lupta impotriva COVID-19: Mai multe vedete din fotbal au adus un omagiu personalului sanitar, pe site-ul FIFA

Federatia internationala de fotbal FIFA) a publicat sambata un videoclip pe retelele de socializare, in care mai multe vedete ale sportului rege aduc un omagiu personalului sanitar aflat in prima linie a luptei impotriva pandemiei de coronavirus, informeaza Agerpres. Acest adversar invizibil a bulversat vietile noastre, afirma Pele pe site-ul FIFA. insa, datorita curajului si devotamentului tuturor profesionistilor din sanatate, vom iesi mai puternici din aceasta criza. Va multumesc tuturor, din toata inima mea, a mai spus Regele.

Mesajul lui Arafat pentru cei care zic ca situatia nu reflecta realitatea: Daca aveam cazuri mult mai multe, trebuia sa avem un numar de decese mai mare

Seful Departamentului pentru situatii de Urgenta, Raed Arafat, a anuntat, vineri seara, ca va creste in continuare capacitatea de testare in Romania si om ajunge la 8. 000 de teste pe zi. Arafat a respins ideea ca situatia pacientilor cnfirmati nu reflecta realitatea, precizand ca, daca am fi avut mai multe cazuri, ar fi trebuit sa creasca numarul deceselor si al pacientilor internati in sectiile de Terapie Intensiva.

Wizz Air anunta ca mai multe rute din Romania raman suspendate

Compania aeriana low-cost Wizz Air a anuntat vineri ca mai multe rute din Romania raman suspendate, astfel ca zborurile spre Franta si Germania sunt suspendate pana pe 3 mai, iar rutele spre Olanda, Elvetia si Marea Britanie raman suspendate pana pe 30 aprilie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )