Libnet.ro
UNICEF

18:15

Violeta Alexandru, mesaj pentru bucuresteni: Orasul se degradeaza, va fi prea tarziu peste 4 ani de zile sa mai salvam ceva din el (VIDEO)

B1 B1,
Violeta Alexandru, mesaj pentru bucuresteni: Orasul se degradeaza, va fi prea tarziu peste 4 ani de zile sa mai salvam ceva din el (VIDEO)

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru s-a aratat increzatoare pentru scurtinul din 27 septembrie, dar mai ales in candidatul dreptei la Primaria Capitalei, nicusor Dan. Totodata, presedintele PNL Bucuresti a. continuă pe B1

Violeta Alexandru, mesaj pentru bucuresteni: Orasul se degradeaza, va fi prea tarziu peste 4 ani de zile sa mai salvam ceva din el (VIDEO)

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru s-a aratat increzatoare pentru scurtinul din 27 septembrie, dar mai ales in candidatul dreptei la Primaria Capitalei, nicusor Dan. Totodata, presedintele PNL Bucuresti a.

Violeta Alexandru, mesaj pentru alegatorii bucuresteni: Va amintiti programul PSD-istilor cu sute de pagini? Si eu m-am saturat de minciunile lor. Noi promitem cateva lucruri si ne tinem de ele (VIDEO)

Presedinta PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, a declarat ca liberalii vin cu proiecte concrete pentru bucuresteni, nu cu initiative populiste si sute de pagini de minciuni, asa cum a facut PSD. Alexandru a.

Nicusor Dan, mesaj pentru bucuresteni: Nu mai lasati PSD-ul sa va fure viitorul! Nu va mai lasati pacaliti de administratia PSD, care v-a furat patru ani din viata! (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, s-a aratat increzator ca el si fortele politice care il sustin vor castiga alegerile din Bucuresti. Vineri, el a tinut sa le transmita.

Violeta Alexandru, despre decizia de crestere a pensiilor cu 40%: Grija mea este ca oamenii sa aiba pensiile corect calculate si primite la timp

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, in cursul zilei de marti, dupa ce Parlamentul a votat majorarea pensiilor cu 40%. Violeta Alexandru a explicat faptul ca.

VIOLETA ALEXANDRU: Am redus termenul de plata la 10 zile maxim pentru cele mai recente masuri

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, firma ca a fost redus la 10 zile termenul de plata pentru ultimele masuri adoptate, respectiv timp flexibil de munca, sprijin pentru zilieri sau pentru lucratorii sezonieri.

VIOLETA ALEXANDRU: Niciun caz de covid in statiunile de tratament balnear ale Casei Nationale de Pensii

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, de declarat pe pagina personala de Facebook ca in bazele de tratament ale Societatii de Tratament Balnear si Recuperare a Capacitatii de Munca nu s-a inregistrat niciun caz de covid de la redeschiderea acestora pana in prezent.

VIOLETA ALEXANDRU: PSD ne duce intr-o directie din care vom iesi toti rau

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, afirma ca grija sa este ca oamenii sa aiba pensiile corect calculate si primite la timp, dar nu le vinde iluzii si nu ii minte. PSD ne duce intr-o directie din care vom iesi toti rau, daca ii lasam sa decida in continuare. Nesabuinta deciziilor prezente va impovara viitorul copiilor nostri, spune Alexandru.

CORONAVIRUS |Violeta Alexandru: Pentru cele mai recente masuri am redus termenul de plata la 10 zile maxim

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, pe pagina sa de Facebook, ca a fost redus la 10 zile termenul de plata pentru ultimele masuri adoptate, respectiv timp flexibil de munca, sprijin pentru zilieri sau.

Violeta Alexandru: A fost aprobata, in sedinta de guvern, ordonanta prin care se instituie posibilitatea cumpararii de vechime

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat printr-o postare pe contul de Facebook ca a fost aprobata, in sedinta de guvern din cursul zilei de joi, 24 septembrie, ordonanta prin carese instituie.

Gabriela Firea, anunt pe ultima suta de metri pentru bucuresteni! Cum spera sa obtina voturile romanilor

Gabriela Firea, candidatul PSD la primaria Capitalei, a anuntat pe o retea sociala ca inca 23 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid, din totalul de 130 cumparate de Primaria Bucuresti, au fost puse in functiune. Gabriela Firea, anunt pentru bucuresteni inajunulzileialegerilor Listele de candidati pentru alegerile locale 2020 s-au inchis in data de 19 august. Sapte .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )