Libnet.ro
UNICEF

17:30

Viorica Dancila, la Antena 3: Eu nu as putea sa spun daca exista sau nu stat paralel

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila, la Antena 3: Eu nu as putea sa spun daca exista sau nu stat paralel

Viorica Dancila a parut luata prin surprindere, duminica seara, la Antena 3, cand a fost intrebata daca, din punctul ei de vedere, exista sau nu statul paralel. in prima faza, premierul a incercat un raspuns evaziv, insa la insistentele moderatorului a spus ca n-ar putea spune daca exista sau nu stat paralel, chiar daca in campanie PSD a insistat pe aceasta tema. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila: Eu nu as putea sa spun daca exista sau nu stat paralel

Viorica Dancila a sustine ca nu stie daca exista sau nu asa-numitul stat paralel despre care colegii sai de partid vorbesc de ani intregi. Prezenta duminica intr-o emisiune televizata, sefa.

Dancila, despre remaniere: Nu pot sa spun daca vreun ministru va fi remaniat. Daca se va considera ca au gresit, luam in calcul

Viorica Dancila, declaratii despre remaniere Nu am vorbit de remaniere deci nu pot sa spun daca un ministru sau altul va fi remaniat. Daca se va considera sau va reoesi ca a gresit vreun minister.

Viorica Dancila: Nu am hotarat daca mergem pe remaniere sau pe restructurare. Vom decide dupa ce vom face evaluarea fiecarui minister

Viorica Dancila a marturisit la Antena 3 ca nu a existat nicio discutie referitoare la o posibila remaniere sau restructurare a Guvernului. Nu a fost nicio discutie referitoare la o persoana sau alta.

Viorica Dancila anunta crearea unui department pentru infrastructura, in subordinea prim-ministrului si spune ca ia in calcul demiterea sefului CNAIR

Premierul Viorica Dancila a declarat, duminica seara, la Antena 3 ca ia in calcul crearea unui departament pentru infrastructura care sa functioneze in subordinea primului ministru al Romaniei si ca ia in calcul eliberarea din functie a lui Narcis Neaga, directorul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR).

Viorica Dancila, legat de rezultatul alegerilor europarlamentare: Cred ca trebuie sa ne asumam ca am gresit

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a explicat la Antena 3 care crede ca sunt motivele pentru care PSD a obtinut un scor atat de mic la alegerile europarlamentare. Cred ca trebuie sa ne asumam ca.

Viorica Dancila, despre TENSIUNILE din PSD: Simt dorinta partidului de a invata din ce a gresit(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a sustinut, sambata, ca nu mai exista tensiuni in interiorul PSD, insa a admis, totodata, ca au existat discutii contradictorii intre liderii partidului in sedinta informala.

Viorica Dancila, despre TENSIUNILE din PSD: Simt dorinta partidului de a invata din ce a gresit(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a sustinut, sambata, ca nu mai exista tensiuni in interiorul PSD, insa a admis, totodata, ca au existat discutii contradictorii intre liderii partidului in sedinta informala.

Viorica Dancila, declaratii despre votul in Diaspora. Ce masuri pregateste premierul

Viorica Dancila a facut declaratii despre votul din Diaspora. Prim-ministrul a anuntat faptul ca Guvernul lucreaza la masuri pentru votarea in cauza. Dancila, despre votul din Diaspora: Ne-am bucura daca de la presedinte si opozitie am avea un proiect Viorica Dancila a anuntat ca la momentul actual se lucreaza la masuri pentru votul in Diaspora.

VIORICA DANCILA: Nu am discutat in Comitetul Executiv despre remaniere

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi, la Neptun, ca in sedinta Comitetului Executiv National al PSD nu s-a discutat despre remanierea Guvernului. Ea a mai spus ca la congres pot sa candideze toti cei care doresc si ca, daca majoritatea va decide ca trebuie introduse in statutul partidului criterii de integritate, atunci asa se va intampla.

Rares Bogdan, atac dur la premierul Viorica Dancila. Ce ii reproseaza

Rares Bogdan rupe tacerea si o ataca pe Viorica Dancila. Acesta are dovada ca premierul Romaniei a mintit. Cu ce o incrimineaza Bogdan pe Dancila? Rares Bogdan, atac la adresa Vioricai Dancila Rares Bogdan a prins-o cu minciuna pe Viorica Dancila. Liberalul a acuzat-o de minciuna, asfel ca i-a adus si dovada. Totul s-a petrecut .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )