Libnet.ro
UNICEF

17:46

Viorica Dancila, anunt dupa victoria de la motiune: Sunt cifre care ne incurajeaza sa continuam pe acest drum

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, anunt dupa victoria de la motiune: Sunt cifre care ne incurajeaza sa continuam pe acest drum

Premierul Viorica Dancila a participat, miercuri, laForumul economic franco-roman. Aceasta a discutat aspecte ale economiei, dar si proiecte si strategii ce vizeaza viitoarele proiecte economice ale. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, anunt despre candidatura la prezidentiale

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, la Adevarul live, ca isi mentine decizia de a nu candida la alegerile prezidentiale, dar a precizat ca sunt luate in calcul si persoane din afara.

Viorica Dancila, declaratii in Parlament inainte de motiune

Premierul Viorica Dancila a facut declaratii in Parlament, in cadrul unui eveniment referitor la strategia privind prevenirea si lupta impotriva antisemitismului si a rasismului Salut prezenta la.

Anunt de ultima ora in legatura cu pensiile. Ce se intampla cu Legea pensiilor si ce spune Viorica Dancila

Legea pensiilor intra iar in discutie, spre exasperarea contribuabililor de la privat). Viorica Dancila face in continuare promisiuni, dar parlamentarii mai degraba o saboteaza. Timpul trece, in defavoarea pensionarilor, iar pensiile acelea marite se vor lasa asteptate pana la alte alegeri. Legea pensiilor: ce promite Dancila Daca ii intrebi pe ministri din Guvernul Dancila in .

Viorica Dancila, atac la opozitie, inainte de votul asupra motiunii de cenzura: Este a treia oara cand propuneti daramarea unui guvern fara a veni cu ceva nou

Premierul Viorica Dancila a lansat un atac dur la adresa opozitie de la tribuna Parlamentului, acolo unde si-a prezentat, marti, punctul de vedere inainte de votul asupra motiunii de cenzura. Dancila.

Viorica Dancila: Avem in vedere o solutie prin care MApN sa preia cimitirul din Valea Uzului. ii respect pe cei de la UDMR, indiferent de votul asupra motiunii de cenzura (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, marti, la Parlament, ca Guvernul va lua o hotarare privind preluarea cimitirului din Valea Uzului de catre Ministerul Apararii Nationale. Voi spune cateva cuvinte.

Viorica Dancila, inainte de votul asupra motiunii de cenzura: Nu am nicio emotie. Am incredere in colegii mei, am incredere in partenerii de alianta

Premierul Viorica Dancila a declarat marti ca nu are emotii cu privire la rezultatul votului de la motiunea de cenzura. Nu am nicio emotie. Am incredere in colegii mei, am incredere in partenerii.

Viorica Dancila, la intalnirea cu procurorul general al SUA: Guvernul va continua reforma justitiei, in acord cu recomandarile MCV, Comisiei de la Venetia, ale GRECO, dar si ale SUA

Premierul Viorica Dancila a avut marti, la Palatul Victoria, o intrevedere cu procurorul general al Statelor Unite ale Americii, William Barr, informeaza Guvernul. in cadrul intrevederii, Dancila a solicitat sprijinul procurorului general al SUA pentru includerea Romaniei in Programul Visa Waiver, aspect aflat in atentia autoritatilor romane.

Viorica Dancila, la intalnirea cu procurorul general al SUA: Guvernul va continua reforma justitiei (VIDEO)

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut marti, la Palatul Victoria, o intrevedere cu procurorul general al Statelor Unite ale Americii, William Barr, in cadrul careia a subliniat ca Romania ramane un partener.

VIORICA DANCILA: Codul administrativ trebuie adoptat

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi ca, daca sunt indeplinite toate criteriile, Codul administrativ va fi adoptat in sedinta de Guvern de joi.

Viorica Dancila, planuri pentru Congres: Important e ce mesaj transmitem

Viorica Dancila a spus care sunt planurile pentru Congres. Premierul sustine ca importante sunt mesajele pe care le vor transmite si ce vor sa faca mai departe. Nu cred ca e importanta persoana la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )