Libnet.ro
UNICEF

11:45

Viorica Dancila, anunt de ultima ora pentru romani: Bugetul pentru Sanatate ramane la fel. Educatia, fonduri cu 42,4% mai mult decat in 2018

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, anunt de ultima ora pentru romani: Bugetul pentru Sanatate ramane la fel. Educatia, fonduri cu 42,4% mai mult decat in 2018

Rectificarea bugetara pe care Guvernul o va adopta in sedinta de luni este una pozitiva si va asigura sumele necesare pentru plata salariilor, pensiilor si tuturor indemnizatiilor sociale, pentru buna. continuă pe Antena3

MAE, atentionare de ULTIMA ORA pentru romani: Ce regiune trebuie EVITATA in aceasta perioada

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie, avertizandu-i pe romanii aflati in Grecia pe data de 12 august ca exista un risc ridicat de incendii de vegetatie grad 4 din 5), pe fondul.

Jandarmeria Bucuresti, apel de ultima ora pentru manifestantii la protestul din 10 august: Sa evite conflictele si sa anunte daca observa persoane care au un comportament antisocial

Jandarmeria Bucuresti au facut un apel catre protestatorii care vor participa la mitingul Diasporei de pe 10 august! Fortele de ordine recomanda participantilor sa manifesteze pasnic, sa respecte indicatiile,.

Veste de ultima ora! Ce au anuntat procurorii DIICOT, in urma perchezitiilor din casa groazei din Caracal

Anchetatorii au incheiat o saptamana intensa, desfasurata la perchezitii in casa groazei din Caracal, si au facut un anunt important in urma acestor verificari. Procurorii DIICOT au anuntat ce s-a intamplat, sambata 10 august, la perchezitiile de pe proprietatea lui Gheorghe Dinca si ce se va intampla mai departe. Perchezitiile in casa groazei din .

VIORICA DANCILA: Vom adopta proiectul rectificarii bugetare

Premierul Viorica Dancila a anuntat, luni, ca Guvernul va adopta rectificarea bugetara, Este o rectificare pozitiva, a apreciat premierul, precizand ca se asigura bani pentru plata salariilor, pensiilor si tuturor indemnizatiilor sociale, dar si pentru continuarea investitiilor in domeniile prioritare.

SURSE. Viorica Dancila, in CEx: Victor Ponta a pierdut alegerile prezidentiale pentru ca a fost arogant. Nu a invatat nimic

Liderul PSD Viorica Dancila ar fi afirmat, luni, in cadrul sedintei ComitetuluI Executiv National al partidului ca Victor Ponta nu a invatat nimic din alegerile prezidentiale din 2014 si ca liderul Pro.

Viorica Dancila, mesaj inainte de CEx-ul PSD: Nu se rupe coalitia de guvernare

Viorica Dancila, presedintele PSD, si Calin Popescu Tariceanu, presedinte ALDE, au avut luni o intalnire, chiar inainde de intrunirea Comitetului Executiv al social-democratilor. Viorica Dancila a.

Guvernul adopta rectificarea bugetara. Viorica Dancila: Cartierul Justitiei, obiectiv strategic pentru dezvoltarea Capitalei

Guvernul adopta in sedinta de luni noi masuri in vederea realizarii Cartierului pentru Justitie, a declarat premierul Viorica Dancila. in sedinta de astazi adoptam noi masuri in.

Adrian Nastase, propunere pentru Viorica Dancila dupa protestul din 10 august

Fostul premier Adrian Nastase a venit, duminica, cu o propunere inedita pentru a marca protestele din 10 august, pentru premierul Viorica Dancila. La 1 septembrie 2004, am organizat, ca prim-ministru,.

ALERTA in PSD! Viorica Dancila a convocat CEX: Liderii judeteni, chemati DE URGENTA la Bucuresti

Viorica Dancila i-a convocat pe liderii judeteni ai PSD la o sedinta CEx. Aceasta urmeaza sa aiba loc luni, 12 august 2019, ota 17, la Parlament.

Viorica Dancila: Nu avem in vedere o restructurare a Guvernului. Ne gandim la o remaniere a ministrilor care nu au performat (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, luni, la finalul sedintei CEx a PSD, ca nu are in vedere o restructurare a Guvernului, ci o remaniere. Dancila a ficut aceasta precizare in contextul in care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )