Libnet.ro
UNICEF

19:30

Viorica Dancila anunta ce va face in scandalul TAROM

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila anunta ce va face in scandalul TAROM

Premierul interimar Viorica Dancila a declarat vineri, in localitatea brasoveana Sacele, ca va fi neiertatoare privind masurile care ar putea fi luate in urma verificarilor pe care Corpul de control al. continuă pe Antena3

Viorica Dancila anunta ca renunta la mitingurile electorale: Voi merge in piata, la ziua recoltei, unde sunt oameni, eu iubesc oamenii si emptizez (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca in timpul campanieie electorale nu va participa la celebrele mitinguri organizate cu care au obisnuit.

Dancila: Puterea de a nominaliza un comisar apartine premierului interimar. Comisia Europeana sa tina cont

Viorica Dancila a declarat, vineri, ca va discuta cu reprezentantii Comisiei Europene sa tina cont de nominalizarea pentru functia de comisar european, respectiv Dan Nica, deoarece puterea de a desemna comisarul ii apartine premierului interimar, nu celui desemnat.

Moment stanjenitor pentru Viorica Dancila, la Slobozia. Replica unui pensionar i-a surprins pe toti: Lasati-ne, ma, sa jucam sah

Moment stanjenitor pentru Viorica Dancila, miercuri, la Slobozia, unde premierul demis a vizitat un parc in care pensionarii jucau table si sah. Desi cei mai multi dintre ei au primit-o cu zambetul pe buze,.

Dancila trimite Corpul de control la Tarom si Transporturi, dupa ce fostul director a reclamat ca ministrul Cuc i-a cerut retinerea avioanelor la sol in ziua motiunii de cenzura

Premierul demis Viorica Dancila anunta ca a dispus Corpului de Control sa inceapa verificari la Ministerul Transporturilor si la TAROM, in scopul clarificarii aspectelor manageriale semnalate de mass-media. Directorul demis al Tarom, Madalina Mezei, declara pentru HotNews. ro ca ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, i-a cerut sa retina aeronavele Tarom la sol in ziua motiunii de cenzura, pentru ca unii parlamentari sa nu poata ajunge la vot.

Premierul Viorica Dancila trimite Corpul de Control la Ministerul Transporturilor si TAROM

Premierul Viorica Dancila a dispus Corpului de Control al Prim-Ministrului inceperea unei actiuni de control la Ministerul Transporturilor si la Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane TAROM S. , in scopul clarificarii aspectelor manageriale semnalate de mass-media.

Viorica Dancila, dupa ce a trimis Corpul de control la Tarom si la Transporturi: Voi fi neiertatoare

Premierul Viorica Dancila a spus vineri, la Sacele, in judetul Brasov, ca va fi neiertatoare daca se va dovedi ca cineva a gresit in cazul scandalului dintre fosta directoare a Tarom, Madalina Mezei, si ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, transmite Mediafax.

Viorica Dancila: Puterea de a nominaliza un comisar european apartine premierului interimar

Remierul demis Viorica Dancila a declarat vineri, in vizita din judetul Brasov, ca daca nu va fi investit un nou guvern, va discuta cu Comisia Europeana pe tema numirii unui nou comisar european din partea.

Viorica Dancila someaza Comisia Europeana: Puterea de a nominaliza un comisar apartine premierului interimar

Viorica Dancila someaza Comisia Europeana, dupa ce presedintele Klaus iohannis i-a i-a spus Ursulei von der Leyen ca nu va accepta o propunere de comisar european din partea unui guvern demis. Dancila.

Viorica Dancila, campanie cu surle si trambite pe strazile unei comune din Constanta: O masina cu megafoane a anuntat localnicii de vizita sefei PSD (VIDEO)

Viorica Dancila nu tine cont de legea electorala. Premierul a decis sa se promoveze cu surle si trambite prin tara. intr-o comuna din Constanta, de exemplu, o masina cu megafoane anunta venirea sefei.

intalnire de gradul zero intre premierul demis Viorica Dancila si premierul desemnat Ludovic Orban

Intalnire de gradul zero intre premierul demis Viorica Dancila si premierul desemnat Ludovic Orban. Cei doi s-au intalnit fata in fata pe Aeroportul Otopeni, atunci cand asteptau sosirea in tara a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )