Libnet.ro
UNICEF

11:45

Viorica Dancila, aparitie senzationala la Alba Iulia. Cum si-a facut premierul aparitia intre membrii PSD

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, aparitie senzationala la Alba Iulia. Cum si-a facut premierul aparitia intre membrii PSD

Premierul Viorica Dancila isi continua turneul electoral prin tara. Liderul PSDa ajuns la Alba Iulia, unde au loc alegeri pentru conducerea organizatiei locale. Viorica Dancila este insotita de. continuă pe Antena3

VIDEO Viorica Dancila, aparitie de senzatie la Alba Iulia. Cum a intrat in sala din Casa de Cultura a Studentilor

Weekend-ul 21-22 septembrie pare rezervat turneelor electorale pentru principalii politicieni ai tarii. in timp ce liberalii au mers la Craiova, premierul Viorica Dancila s-a dus sa-si intalneasca sustinatorii din Alba Iulia. Premierul Viorica Dancila a mers, sambata, la Alba Iulia, unde au loc alegeri pentru conducerea organizatiei. Sefa PSD a profitat de moment pentru a-si .

VIDEO Premierul Viorica Dancila, in campanie electoralala Alba Iuliape muzica piesei Eye of the Tiger

Premierul Viorica Dancila continua, sambata, 21 septembrie, turneul electoral prin tara, prima oprire fiind la Alba Iulia, unde au loc alegeri pentru conducerea organizatiei.

Viorica Dancila vine la Alba Iulia pentru a participa la conferinta de alegeri a PSD Alba

Premierul Viorica Dancila, insotita de cativa ministri, va fi prezenta, sambata, la Alba Iulia la conferinta judeteana a PSD Alba.

VIDEO Viorica Dancila confirma intalnirea cu vicepresedintele Mike Pance in timpul vizitei din SUA

Premierul Viorica Dancila a confirmat sambata, la Alba Iulia, ca, in cadrul vizitei pe care o va efectua in Statele Unite ale Americii, saptamana viitoare va avea o intrevedere cu vicepresedintele Mike Pence.

FOTO Viorica Dancila, sedinta foto cu doua fete minore la un stand cu arme de asalt expuse la Cugir

Premierul Viorica Dancila a fost prezenta sambata in orasul Cugir, unde funcsioneaza doua fabrici de armament. Dancila a luat cu ea si doi copii, pe care i-a dus sa admire pusti de asalt.

ALBA IULIA: Ioan Dirzu - reconfirmat ca presedinte al organizatie judetene a PSD

Deputatul Ioan Dirzu a fost reales ca presedinte al organizatie judetene a PSD Alba, sambata, in cadrul conferintei judetene, in prezenta presedintelui partidului, premierul Viorica Dancila.

Viorica Dancila, mesaj special pentru Laura Codruta Kovesi dupa ce a fost votata ca procuror-sef european

Viorica Dancila a reactionat dupa ce Consiliul Uniunii Europene a votat-o pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef al Parchetului European. Premierul spera ca dosarele care sunt acum in spatiul public sa nu se concretizeze, intrucat ar insemna ca Romania va primi o lovitura dura. Viorica Dancila, mesaj special pentru Laura Codruta Kovesi Sper .

Impozitarea pensiilor speciale. Viorica Dancila schimba legea lui Eugen Teodorovici

Viorica Dancila a reactionat dupa ce Senatul a aprobat proiectul legislativ initiat de Eugen Teodorovici cu privire impozitatea pensiilor speciale, iar Victor Ponta a anuntat ca pensiile militarilor vor fi taiate. Premierul Romaniei a precizat ca legea va fi modificata in Camera Deputatilor, iar pensiile militare nu vor fi afectate. Viorica Dancila schimba legea care .

Viorica Dancila, o alta gafa la colectie. Ce a spus premierul, la depunerea candidaturii pentru prezidentiale

Exprimarea i-a jucat din nou feste, dar poate verva de astazi, depunerea candidaturii, a impins-o la o alta gafa. Dupa orice om ii e teama, acum, cercul se strange. Viorica Dancila, o alta gafa la colectie Viorica Dancila a depus joi semnaturile pentru intrarea oficiala in cursa pentru alegerile prezidentiale din noiembrie anul curent. Actual .

VIORICA DANCILA: Nu mergem in Parlament cand spune presedintele

Premierul Viorica Dancila a afirmat, sambata, ca social-democratii vor merge in Parlament pentru a cere vot de incredere astfel incat sa obtina o remaniere a Guvernului, dar nu cand spune presedintele Klaus Iohannis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )