Libnet.ro
UNICEF

23:30

Viorica Dancila arunca bomba: Klaus Iohannis este dictator! Vrea toata puterea in statul roman

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila arunca bomba: Klaus Iohannis este dictator! Vrea toata puterea in statul roman

Eu am inteles ca la Palatul Cotroceni sa fie un dialog, nu sa te cheme un dictator sa dea ordine. El m-a chemat sa imi dea ordine n. r. legat de nominalizarea unui comisar european). Am discutat cu. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, atac la Klaus Iohannis: Eu nu am aroganta de a crede ca voi fi un Presedinte ideal

Viorica Dancila, fostul premier si candidatul PSD la alegerile prezidentiale, lanseaza un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis, despre care spune ca nu a facut nimic in cei cinci ani de mandat. Am avut.

KLAUS IOHANNIS: Este extraordinar de bine ca ati mers la vot

ACTUALIZARE - intrebat despre romanii din Diaspora, Klaus Iohannis precizeaza ca este o mare onoare si o munca in care se dedica trup si suflet. ----- *ACTUALIZARE - intrebat despre contractul Huawei, Klaus Iohannis precizeaza ca locul Romaniei se afla in spatiul euroatlantic, existand si alte state cu care putem avea interese comerciale, mentionand ca Romania nu se afla in spatiul de valori al Chinei. -------- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis sustine ca este un fan al indepentei justitiei. --------- *ACTUALIZARE - intrebat despre ce va face in legatura cu ritmul reformelor, Klaus Iohannis sustine ca o adevarata reforma se poate face modernizand Constitutia, insa momentan este imposibil. ------- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis acuza PSD-ul de o atitudine non-democrata, invitand romanii sa mearga la vot. ------ *ACTUALIZARE - intrebat daca a pus interesul personal in fata interesului national, sacrificand justitia, Klaus Iohannis a precizat ca a amanat referendumul pana a considerat ca produce efecte maximale. Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

VIORICA DANCILA: Cred si acum ca este necesara o dezbatere

ACTUALIZARE - Viorica Dancila sustine ca o unire a Romaniei cu Republica Moldova poate fi realizata in conditiile in care Republica Moldova va adera la Uniunea Europeana. ----- *ACTUALIZARE - Viorica Dancila sustine ca investitiile Chinei in Romania sunt necesare. ---- *ACTUALIZARE - Viorica Dancila precizeaza ca nu a intervenit in justitie, acuzandu-l pe Klaus Iohannis de acest fapt.

Viorica Dancila, atac furibund la Iohannis, dupa ce l-a vazut plantand un stejar: Prietenul sau, principalul factor care duce la distrugerea padurilor

Viorica Dancila l-a atacat direct, joi, intr-o conferinta de presa, pe Klaus Iohannis, in ceea ce priveste padurile din Romania. Pai poate ca s-a uitat de radarul padurilor, de codul forestier pe care.

Viorica Dancila: Si eu am dat meditatii, dar nu am cerut bani

Candidatul PSD Viorica Dancila sustine ca exista diferente semnificative intre situatia imobilelor pe care le detine ea si cea a caselor presedintelui Klaus Iohannis. Este o mare diferenta. Eu nu.

Viorica Dancila promite transparenta totala daca va fi presedinte. Presa si cetatenii, acces liber la Palatul Cotroceni

Viorica Dancila, contracandidatul presedintelui Klaus Iohannis in turul 2 al alegerilor prezidentiale, a preciat ca daca va castiga presedintia Romaniei, va fi extrem de transparenta, oferind acces liber la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis, despre posibilitatea ca Viorica Dancila sa vina la dezbaterea de marti: Nu va fi primita. Este o discutie cu jurnalisti, formatori de opinie

Klaus Iohannis a anuntat, luni, ca nu o va primi pe Viorica Dancila, contracandidata sa din finala prezidentialelor, la dezbaterea pe care presedintele in functie o desfasoara, marti, la Biblioteca Centrala.

Viorica Dancila il acuza pe Iohannis ca s-a folosit de resursele Administratiei Prezidentiale pentru a-si face campanie

Candidatul PSD la prezidentiale Viorica Dancila a afirmat luni ca a aflat din presa ca presedintele Klaus Iohannis s-a folosit de Administratia Prezidentiala pentru a invita persoane la dezbaterea acestuia de marti. E inacceptabil ca presedintele sa apeleze la fonduri bugetare pentru a organiza activitati de natura electorala, adica in folos politic propriu, a subliniat Dancila pe Facebook.

Merge sau nu Viorica Dancila, marti, la dezbaterea lui Iohannis de la BCU. Turcescu: S-ar pune intr-o situatie destul de penibila Ce spune deputatul PMP despre absenta confruntarilor electorale (VIDEO)

Deputatul PMP Robert Turcescu nu crede ca Viorica Dancila se va prezenta, marti, la BCU, unde presedintele Klaus Iohannis organizeaza un eveniment, in care va intra in dialog cu jurnalisti, politologi si.

Gabriela Firea, despre dezbateri: Viorica Dancila merita nota 10. La Iohannis a fost o intalnire pregatita

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca Viorica Dancila merita nota 10 pentru dezbaterea avutacu jurnalistii. Viorica Dancila merita nota 10 pentru transparenta,deschidere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )