Libnet.ro
UNICEF

13:00

Viorica Dancila da asigurari ca sunt bani pentru marirea pensiilor si salariilor: Ce promisiuni a facut premierul in prima sedinta de Guvern de dupa promulgarea bugetului(VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila da asigurari ca sunt bani pentru marirea pensiilor si salariilor: Ce promisiuni a facut premierul in prima sedinta de Guvern de dupa promulgarea bugetului(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a dat asigurari, marti, la inceputul sedintei de Guvern, ca Executivul are bani pentru marirea pensiilor si salariilor in acest an. Prim-ministrul a sustinut ca bugetul pe. continuă pe B1

DANCILA: Avem bani si pentru marirea pensiilor si salariilor

Premierul Viorica Dancila a dat asigurari, la inceputul sedintei de Guvern de astazi, ca exista bani pentru marirea pensiilor si a salariilor. Avem bani si pentru marirea pensiilor si salariilor, asa cum am dovedit ca am avut si anul trecut, a spus Dancila.

Dancila isi reia discursurile despre buget: Avem bani si pentru marirea pensiilor si salariilor

Premierul Viorica Dancila a dat asigurari, la inceputul sedintei de Guvern de marti, ca exista bani pentru marirea pensiilor si a salariilor. Avem bani si pentru marirea pensiilor si salariilor, asa cum am dovedit ca am avut si anul trecut, a spus Dancila.

Dancila: Avem bani pentru marirea pensiilor si salariilor. Bugetul pe 2019 prevede cea mai mare alocare de fonduri pentru sanatate din istoria Romaniei

Exista bani pentru marirea pensiilor si salariilor in acest an, iar bugetul prevede cea mai mare alocare de fonduri pentru sanatate din intreaga istorie a Romaniei, a declarat premierul Viorica Dancila, in deschiderea sedintei de Guvern.

Dancila: Avem bani si pentru marirea pensiilor si salariilor. Bugetul pe 2019 prevede cea mai mare alocare de fonduri pentru sanatate din istoria Romaniei

Exista bani pentru marirea pensiilor si salariilor in acest an, iar bugetul prevede cea mai mare alocare de fonduri pentru sanatate din intreaga istorie a Romaniei, a declarat premierul Viorica Dancila, in deschiderea sedintei de Guvern.

Viorica Dancila, tinta IRONIILOR pe Internet: Angajam FIGURANTI pentru construirea de drumuri (FOTO)

Viorica Dancila este din nou tinta ironiilor. O cunoscuta firma de recrutare anunta, pe Facebook,ca angajeaza figuranti care sa puna umarul la actiune pentru construirea de drumuri si poduri.

VIORICA DANCILA: Romania incurajeaza oamenii de afaceri din Emiratele Arabe Unite

Premierul Viorica Dancila a participat, duminica, la Palatul Victoria, la ceremonia de semnare a Memorandumului de intelegere intre compania guvernamentala Dubai Ports WORLD din Emiratele Arabe Unite si Ministerul Transporturilor din Romania. Dancila a spus ca Romania incurajeaza oamenii de afaceri din Emiratele Arabe Unite sa investeasca in tara noastra.

Viorica Dancila nu se abate de la cuvintele lui Dragnea. Premierul a preluat discursul sefului de partid: Problema autostrazilor se rezolva punand umarul la actiune nu facand circ si declaratii politice

Premierul Viorica Dancila a preluat criticile liderului PSD, Liviu Dragnea, cu privire la protestul de vineri privind construirea de autostrazi. Prezenta, luni, la Forumul Industriei Auto, Dancila a sustinu.

Viorica Dancila: O institutie de ingrijire nu poate suplini mediul familial, afectiunea si protectia parinteasca

Viorica Dancila a participat la ceremonia de semnare a protocolului de colaborare in vederea implementarii eficiente a proiectului TEAM -UP: Progres in calitatea ingrijirii alternative a copiilor, finantat.

Premierul Viorica Dancila sustine ca in Romania NU EXISTA coruptie: Ea le-a spus europarlamentarilor ca SPAGA ROMANEASCA este doar o MANIERA DIFERITA, cultural vorbind, de a MULTUMI cuiva

Premierul Viorica Dancila le-ar fi spus eurodeputatilor socialisti ca nu exista coruptie in Romania, este doar o maniera diferita, cultural vorbind, de a multumi cuiva, relateaza Ziare. com, citand o d.

Viorica Dancila viziteaza astazi fabrica Ford de la Craiova

Premierul Viorica Dancila participa, luni dimineata, la Craiova, la Forumul Industriei Auto Europene 2019 si va vizita fabrica Ford.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )