Libnet.ro
UNICEF

21:00

VIORICA DANCILA: Ma astept sa fiu chemata la DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Ma astept sa fiu chemata la DNA

Candidatul PSD pentru functia de presedinte al Romaniei si liderul acestui partid politic, Viorica Dancila a declarat ca se asteapta sa fie chemata la DNA. Ea a dat ca exemplu declaratiile europarlamentarului Rares Bogdan care a spus ca Viorica Dancila va avea dezbaterea cu procurorii. continuă pe Ziarul Bursa

Dancila: Ma astept sa fiu chemata la DNA

Candidatul PSD pentru functia de presedinte al Romaniei si liderul acestui partid politic, Viorica Dancila a declarat ca se asteapta sa fie chemata la DNA. Ea a dat ca exemplu declaratiile europarlamentarului Rares Bogdan care a spus ca Viorica Dancila va avea dezbaterea cu procurorii.

Viorica Dancila: Ma astept sa fiu chemata la DNA

Viorica Dancila se asteapta sa fie chemata la DNA pentru ca a intrat in turul II cu Klaus Iohannis. in urmatoarea perioada ma astept sa fiu chemata la DNA. Sunt prea multe coincidente: in.

Ce ar face Viorica Dancila daca va ajunge presedintele Romaniei

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a afirmat vineri ca prima masura pe care o va lua daca va castiga Presedintia Romaniei va fi initierea unui referendum pentru ca seful.

Viorica Dancila il acuza pe Iohannis de Fakenews practicat zi de zi

Candidata PSD la alegerile prezidentiale, fostul premier Viorica Dancila, acuza ca PNL dezinformeaza.

Viorica Dancila spune ca PSD nu a distribuit materiale fake news: Nu am face asa ceva, nu am facut asa ceva

Viorica Dancila, presedintele PSD, a declarat vineri ca USR - PLUS trebuie sa se uite catre Palatul Cotroceni si catre candidatul Klaus Iohannis atunci cand vorbeste despre fake news, si nu catre PSD, pentru ca social-democratii nu se lupta.

Adrian Nastase si Viorica Dancila se aliaza impotriva lui Iohannis si il acuza de ipocrizie:Un profitor

Candidatul PSD la Presedintie Viorica Dancila il acuza pe Klaus Iohannis de ipocrizie, subliniind diferenta dintre retorica anti-PSD a acestuia si faptul ca a avut un protocol semnat cu PSD si ca a acceptat sa fie propunerea de premier a lui Mircea Geoana, ea preluand din punctul de vedere al fostului premier Adrian Nastase, care a scris pe blog un text cu aceeasi tema.

Viorica Dancila: Si eu am dat meditatii, dar nu am cerut bani

Candidatul PSD Viorica Dancila sustine ca exista diferente semnificative intre situatia imobilelor pe care le detine ea si cea a caselor presedintelui Klaus Iohannis. Este o mare diferenta. Eu nu.

Viorica Dancila il acuza pe Iohannis ca s-a folosit de resursele Administratiei Prezidentiale pentru a-si face campanie

Candidatul PSD la prezidentiale Viorica Dancila a afirmat luni ca a aflat din presa ca presedintele Klaus Iohannis s-a folosit de Administratia Prezidentiala pentru a invita persoane la dezbaterea acestuia de marti. E inacceptabil ca presedintele sa apeleze la fonduri bugetare pentru a organiza activitati de natura electorala, adica in folos politic propriu, a subliniat Dancila pe Facebook.

Viorica Dancila ii cere larmuri ferme lui Klaus Iohannis: De cate ori a folosit resurse ale Administratiei Prezidentiale in organizarea propriei campanii electorale

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, atrage atentia intr-o postare pe pagina sa de Facebook despre faptul ca presedintele in functie, dar si contracandidatul sau, Klaus Iohannis, se.

Viorica Dancila ii cere explicatii ferme lui Klaus Iohannis: De cate ori a folosit resurse ale Administratiei Prezidentiale in organizarea propriei campanii electorale

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, atrage atentia intr-o postare pe pagina sa de Facebook despre faptul ca presedintele in functie, dar si contracandidatul sau, Klaus Iohannis, ar.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )